St. Bededags avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
15-04-2022

Ny sæson hos Jambo Feriepark med flere spændende nyheder

Ny direktør og nye klimavenlige investeringer.

Tekst: Martin Frandsen – Foto. Poul Nymark

Midt mellem badebyerne Blokhus og Løkken tæt på den brede hvide strand og Vesterhavet er den 5-stjernede campingplads, Jambo Feriepark, klar til den nye sæson, og det sker med en række spændende nyheder.

Ny direktør

Den populære plads, som hvert år tiltrækker masser af både danske og udenlandske feriegæster, har nemlig ansat Mette Mejer Vestermark som direktør.
Hun har tidligere været både bureau- og it-chef i sommerhusudlejningsbranchen samt arbejdet i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.
- Det giver os mulighed for at blive meget mere digitaliserede fremover, fortæller indehaver Karsten Egelund.
Desuden skal Mette Mejer Vestermark langsomt overtage Karsten Egelunds job i takt med, at han vil koncentrere sig om et helt nyt projekt på den anden side af Solvejen ved Jambo Feriepark.
De nuværende aktiviteter som den unikke minigolfbane, tennis, kæmpe legeplads ude og inde samt pool skal nemlig udvides med et indendørs vandland samt nye feriehuse, og målet er byggestart i løbet af 2023.

Kvalitet og service

Mens campingpladser generelt ikke kan se tilbage på de bedste år, så oplever Jambo Feriepark den modsatte udvikling og kan derfor sætte sig nye mål for at højne den internationale kvalitet yderligere.
Det skyldes Jambo Ferieparks strategi, som bygger på kvalitet, service, ordentlighed og bæredygtighed.
- Det er vores DNA, understreger Karsten Egelund.
Hver gang ferieparken foretager et indkøb, så skal det være med den bedste kvalitet på markedet også designmæssigt, ligesom da der sidste år blev købt nye trampoliner og varmepumper.
- Vi købte det bedste på markedet, siger Karsten Egelund.
Ferieparken yder udstrakt service til alle, og der er ikke noget, som ikke kan lade sig gøre.
- Desuden er det meget vigtigt med ordentlighed først og fremmest overfor vores gæster, men også ordentlighed over for vores leverandører, lokalbefolkning og personalet, som skal have gode forhold. Derfor har vi heller aldrig problemer med at finde personale, forklarer Karsten Egelund.
Sidst men ikke mindst er bæredygtighed i højsædet.
- Derfor har vi investeret massivt, og vi bruger ikke fossile brændstoffer nogle steder i ferieparken. Vi har varmepumper og solfangere alle steder, og vi har investeret i ladestandere til feriegæsterne, siger Karsten Egelund.
- Vi er den grønneste campingplads, der findes.
 

> Se Jambo Ferieparks flotte minigolfanlæg i safaritema

 

Læs flere nyheder