Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Sommeravis 3 her

 

 

http://blokhus.dk/nyheder.aspx
Artikel
22-06-2020

Nyhed: Levendegørelsen vender tilbage i 2021

Siden 1987 er Herregården Bratskov i Brovst blevet vakt til live, men det sker desværre ikke i år. I stedet udskydes Levendegørelsen til 2021.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

- Vi skal fortsat passe på hinanden og overholde reglerne for Covid-19 og da de fleste af aktørerne på levendegørelsen hører til i den gruppe af særligt udsatte, har vi blandt andet på den baggrund valgt at udsætte levendegørelsen til 2021, udtaler Jette Haugaard Grønhøj, eventkoordinator VisitJammerbugten.

Tilbage i 2021

Arbejdsgruppen bag Levendegørelsen af Herregården Bratskov ser frem til 2021, hvor de igen vil byde velkommen hver torsdag formiddag sommeren igennem til levendegørelse af herregården. Her vil de gamle stuer igen fyldes med flittige hænder, som viser deres gamle håndværk frem, krydret med spillemandsmusik og sang i gården, hvortil du blandt andet kan nyde en god kop kaffe og et stykke ”Drømmekagen fra Brovst.” - Vi ser meget frem til sommeren 2021, hvor vi igen vil være tilbage med Levendegørelse af Herregården Bratskov, udtaler Leo Pedersen fra Brovst Billardklub.  Herregården Bratskov vil dog være åben i hverdagene for gæster, som vil se den smukke herregård samt tilhørende have.

 

 

Læs flere nyheder