Pinseavisen 2020 kan læses her

 

 

http://blokhus.dk/nyheder.aspx
Artikel
19-12-2019

Nyhed: Masser af aktivitet på Blokhus Skøjtebane

Torvet i Blokhus er igen omdannet til Blokhus Skøjtebane, og de mange skøjteglade gæster kan hver dag nyde endnu en sæson med mulighed for fornøjelige skøjteture.
Den 30. november åbnede Blokhus Skøjtebane, hvor der bl.a. var åbningsshow ved skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberklub.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark

Blokhus’ nye skøjtebane, på 12,5 meter gange 25 meter, er et stort hit. Det var den allerede sidste år – men de ekstra m2 vækker endnu større glæde. Siden banens indvielse d. 30. november – og senest ”Juleevent på Skøjter”, har glade skøjtegæster hver eneste dag spændt skøjterne på til isende gode oplevelser. Og det kan de blive ved med helt frem til marts, hvor banen pakkes ned for sæsonen.

En fælles indsats

Skøjtebanen i Blokhus er sikret de kommende mange sæsoner, via en fælles indsats fra de erhvervsdrivende i området.  Blokhus Fonden har købt, ejer samt drifter Blokhus Skøjtebane grundet en betragtelig donation på kr. 800.000 fra Inger og Asger Larsens fond. Dertil er det opbakningen fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Grundejerforeningen, erhvervet og Jammerbugt Kommune samt donation fra SE fonden der har gjort det muligt at erhverve egen skøjtebane i år.  Dette understøtter Borgmester Mogens Gade ved at tilføje: - Det er glædeligt at den superaktivitet omkring jul, der var i området sidste år, nu kan fortsætte og være med til at udvide skuldersæsonen.

Der er gratis adgang på Blokhus Skøjtebane, såfremt du selv medbringer skøjter. Alternativt kan de lejes på timebasis for kr. 50 for første time og derefter kr. 25 pr. time.

Læs flere nyheder