Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Sommeravis 3 her

 

 

http://
Artikel
30-08-2019

Nyhed: Super Brugsen i Pandrup tager over

Efter 8 år i Blokhus, lukkede Dagli' Brugsen Blokhus lørdag den 24. august, efter flere års vigende resultater. Nu venter en ny fremtid for de ansatte og kunderne.
Ulrik Troldborg som har været indsat som uddeler for at afslutte sæsonen og butikken i Blokhus, vender nu tilbage til Super Brugsen i Løkken, hvor han træder ind i sit ”gamle” job som souschef.

Tekst: Louise Kande - Foto: Blokhus avis

Med røde tal på bundlinjen, kan man ikke forsætte i det uendelige med at drive forretning. Det er således også blevet resultatet for Dagli’ Brugsen i Blokhus, der lukkede efter 8 år, lørdag den 24. august. – Fra onsdag d. 21. august til lørdag d. 24. august, kørte vi slutspurts-udsalg på vores varer og således stod vi lørdag aften kun tilbage med 3 paller kolonialvarer, der blev pakket sammen og sendt til Coops øvrige butikker, fortæller Ulrik Troldborg der var uddeler i Blokhus. Han har tidligere været uddeler i andre brugsforeninger samt souschef i Super Brugsen i Løkken de seneste fem år, hvor han nu vender tilbage. – Jeg var i Blokhus for at skabe en god sommersæson og for at afvikle butikken på bedste vis, siger Ulrik og fortsætter. – En af mine fornemste opgaver var også at sikre vores fantastiske personale gode vilkår og plads i andre af Coops brugsforeninger, og det synes jeg, at vi er lykkedes med.

Kendte ansigter

Anne-Marie Larsen, som har været ansigtet udadtil fra kassen de seneste knap 20 år i Blokhus, har jo været en utrolig vigtig medspiller for Dagli’ Brugsen. Vi er taknemmelige for hendes indsats og har sikret, at hun nu kan starte i Super Brugsen i Pandrup, fortæller Ulrik. Tanja Lundgaard, som var delikatesseleder i Dagli’ Brugsen fortsætter også i Super Brugsen i Pandrup. - Butikkens medlemmer fik tilbudt nyt medlemskab i SuperBrugsen Pandrup, da butikken lukkede ned og vi henviser også vores mange kunder til at køre de små 8 kilometer til Pandrup for at handle. Det bliver velkendte ansigter de møder – og Anders Sølvkær, der er uddeler i Pandrup, kender de fleste jo også fra hans tid i Blokhus, afslutter Ulrik med et varmt smil og tilføjer, - Tak for den tid, vi har været i Blokhus. Det er en spændende turistdestination, som vi er ærgerlige over, at skulle fra.

 

Læs flere nyheder