Pinseavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://www.sologstrand.dk/
Artikel
27-04-2021

Sushimania åbner forretning i Blokhus

Sushi-kæden har længe ledt efter de helt rigtige lokaler i Blokhus
Nathalie Ina Kühl er glad for at kunne åbne forretning i Blokhus.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Sushimania åbner for take away i Blokhus 28. april, og det sker fra Strandvejen 8 i bygningen med den tidligere Rodeo.
- Vi har i nogle år fulgt udviklingen i Blokhus for at se, hvor travlt der er generelt. Vi kan se, at her er en stor udvikling, og mange af vores kunder har spurgt, hvorfor vi ikke åbner i Blokhus, fortæller Nathalie Ina Kühl, adm. direktør for Sushimania i Nordjylland.

Den helt rette placering
Derfor har man gennem længere tid ledt efter de helt rigtige lokaler.
- Det tager tid, da vi er helt skarpe på, hvad vi vil have, og vi har nu fået lokaler med en oplagt placering på vejen ned mod stranden, fortæller Nathalie Ina Kühl.
Derfor er der også en forventning om at få travlt.
- Det er jo indlysende, at man på en sommerdag til frokost tager sushi med ned på stranden, eller at man efter en lang stranddag tager sushi med hjem i stedet for at skulle til at lave aftensmad, forklarer hun.
Sushimania forventer at holde åbent halvdelen af året.
- Vi regner med at få så travlt, at vi får brug for to kokke samt 2-3 ansatte i butikken ad gangen, siger Nathalie Ina Kühl.
Sushimania er landsækkende, men den første butik åbnede i Reberbansgade i Aalborg i 2009.

Ny interesse for lokaler
Udlejer Christian Abildgaard er glad for, at det netop er Sushimania, der rykker ind.
- Vi har haft henvendelser fra mange andre interesserede, men vi ville gerne have Sushimania, da vi ved, at det vil være et godt aktiv for bygningen og de øvrige lejere samt for byen, siger Christian Abildgaard.
- Der er jo ikke sushi i Blokhus i forvejen, og alle kender konceptet, tilføjer han.
Desuden kan Christian Abildgaard melde om interesse for den bagerste del af bygningen, hvor Steinthor Arnarson har droppet planerne om at åbne familierestaurant.
- Også her er der flere interesserede, og vi er i dialog med nogle. Det kan både blive restaurant og forretning, fortæller Christian Abildgaard om de godt 550 kvadratmeter, som er indrettet til restauration med fuld køkken.
Samtidig har Steinthor Arnarson lukket sit spisested, Den Kække Havfrue, for i stedet at åbne Den Skøre Kylling, som byder på forskellige kyllinge-retter som buffulo wings og spydstegt kylling samt specialøl.

Læs flere nyheder