Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
10-02-2021

Olympia Design flytter ind i Hune

Møbelforretning supplerer web-butikken med fysiske lokaler

Tekst og foto: Martin Frandsen

Såfremt omstændighederne tillader det, så åbner møbelforretningen Olympia Design  et udstillingslokale på Vesterhavsvej 24 i Hune til påske.
Det er Daniel Ricardt, som overtager lokalerne efter Mission Afrika, der har flyttet sin genbrugsbutik nogle meter hen ad vejen.
Og for Daniel Ricardt kan det ikke gå hurtigt nok med at åbne forretningen, som i disse dage er ved at sætte i stand.
- Det bliver en spændende rejse, som jeg glæder mig til at begynde på, fortæller han.

Hvorfor ikke prøve selv
Olympia Design er særlig kendt for sine epoxy- og plankespiseborde, og det hele begyndte med, at Nadja Vinther og Daniel, som også er forpagtere af Lanternen i Blokhus, selv var på jagt efter et spisebord i epoxy.
- Vi fik også udset os et bord, men prisen var alt for høj, og så tænkte jeg, hvorfor ikke selv lave et bord, fortæller Daniel Ricard.
Og det gjorde han ud fra sine erfaringer med håndværk samt som certificeret i epoxy hos Siemens.
Derefter begyndte det så småt med salg af borde til familie, venner og kollegaer for Daniel, der bruger hverdagene som slagtermester hos Meny i Als, men også begyndte for sig selv.
- Jeg blev opfordret til at starte et firma, og det gjorde jeg så.

Vigtigt med en udstilling
Men det sker oftere og oftere, at kunderne gerne vil se eksempelvis bordene, inden de slår til.
- Mange spørger, om de ikke lige kan komme forbi og se nogle af møblerne. Derfor har jeg været på udkig efter et pænt udstillingslokale, hvor jeg kan vise møblerne frem, fortæller Daniel Ricard.
Og i lokalet skal der blandt andet være stole, borde, spiseborde, sofa arrangementer, malerier, spækbræt og tapas-planker samt akustikpaneler i lamel til vægge.
- Det er meningen, at kunden kan henvende sig, og så kan vi aftale en tid, hvor vi mødes i udstillingslokalet, forklarer Daniel Ricard.

Målene for 2021
Produktionen foregår ved hjemmet i Pandrup, og Olympia blev bygget op som web-butik til i dag at have hele møbel-sortimentet samt konferenceborde og lounger.
- I 2021 vil jeg satse mere på at få også erhvervskunder, og så skal der ansættes en mand til at producere plankeborde. fortæller Daniel Ricard.

 

Læs flere nyheder