December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://shop.kulturhusetblokhus.dk/
Artikel
12-07-2019

Open By Night i Pandrup 2019

Fredag d. 19. juli afholder Pandrup sit traditionsrige Open By Night. Tilbud, musik, modeshow, konkurrencer og masser af sommerstemning er på programmet.

Fredag i uge 29 afholder Pandrup sit traditionsrige og velbesøgte Open By Night. Butikkerne starter festen med super tilbud til de hurtige allerede kl. 10.00. Bredgade afspærres i tidsrummet kl. 14.00 til 23.00, hvor hele gaden vil være fyldt med stadepladser fra foreninger, tombolaer, forskellige udstillinger fra virksomheder og selvfølgelig masser af aktiviteter for børnene. Pandrup Kino viser denne fredag en Disney klassiker helt gratis efter først til mølle princippet kl. 14.00. Billetter til forestillingen kan afhentes fra kl. 10.00. Men der er mere underholdning for børn og barnlige sjæle. Fra kl. 17.00 kan man ved Hop & Rul prøve forskellige oppustelige aktiviteter.

Også Super Brugsen i Pandrup ”spiller op”. – Kl. 19.30 sparker vi 50 fodbolde ud fra taget, hvoraf der er gevinst på de 25. – Det er en fast tradition, at vi laver denne gimmick, hvor byens butikker sponsorerer et hav af præmier, fortæller uddeler, Anders Sølvkær.

Mad og drikke

Kl. 18.00 vil der ved madteltet på Sparekassetorvet blive serveret ølkam med flødekartofler og salat til favorabel pris. Der er naturligvis opstillet en stor fadølsbar i forbindelse med bespisningen og ved musikken.  – Vi forventer en skøn aften med god underholdning og masser af glade mennesker, siger formand for handelstandsforeningen, Anders Sølvkær.

Kongelig porcelænsmaler og modeshow

I forbindelse med Open By Night i Pandrup, får gæsterne også mulighed for at få et sjældent indblik i håndværket bag Danmarks mest populære, håndmalede stel, når Royal Copenhagens porcelænsmaler demonstrerer ved Kop & Kande fra kl.16. Undervejs får man gode råd og vejledning af porcelænsmaleren fra Royal Copenhagen. Men underholdningen stopper ikke her. - Kasper Birch, én af Danmarks bedste bartendere og ejer af Lemon & Lime kommer og tryller i det moderne og klassiske cocktailunivers kl. 18, fortæller Susanne Lundbo, indehaver af Kop & Kande. Der vil også være super stærke tilbud blandt byens butikker og modeshow foran Nybolig med nyheder fra Det Gamle Mejeri og Centrum/Tøjeksperten Pandrup. 

Festlig musik ved Sparekassetorvet

Allerede fra kl. 18.00 bliver der musik på Sparekassetorvet til Pandrup By Night. Her vil Thomas Ravn med sin guitar underholde med et varieret repertoire, som de fleste kan synge med på. Picasso og Da-Noize – Picanoize, vil i et collaboration sætte yderligere gang i stemningen på Sparekassetorvet fra kl. 20.00. Bandet, som består af musikere fra Malmø, København og Nordjylland, kommer til at spille mange af de største hits gennem tiderne - garneret med en god portion show og musikalsk samvær.

Festfyrværkeri

Festlighederne afsluttes, traditionen tro med et gigantisk festfyrværkeri kl. 23.00.

Det er Pandrup Handelsstandsforening der står bag det flotte arrangement.

 

 

Læs flere nyheder