Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
09-08-2022

Oplev opera på Gjøl og i Blokhus

Musikkens bus kommer til de to billedskønne lokationer.

Tekst og foto: Presse

Jammerbugt Kommune er i år en del af Aalborg Operafestival. Derfor kommer festivalen til Gjøl Havn og Blokhus Strand fredag 12. august.

Så få sand mellem tæerne og havluft i håret, når ’musikkens bus’ kører ud og holder operakoncerter på to billedskønne lokationer i Jammerbugt Kommune.
Bussen standser på Gjøl Havn kl. 17.00 og ved Blokhus Strand kl. 20.00 og forandrer sig på magisk vis til bagtæppet for en operakoncert i miniformat med den charmerende nordjyske trio Theresa Lundquist French, Morten Porsborg Rasmussen og Christina Beltoft.

Kendte og ukendte arier

Publikum vil kunne nyde en blandet buket af de kendte og ukendte arier og duetter fra operaens repertoire ved komponister som Donizetti og Mozart. Dertil vil der være operette og musical på programmet med bl.a. Gershwins populære melodier.
Alle er velkomne til de gratis koncerter.
Jammerbugt Kommunes Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalg har støttet koncerterne med 25.000 kr.
- Det er en rigtig god mulighed for at præsentere en lidt smallere kunstart for borgere i Jammerbugt, og samtidig får turister mulighed for at opleve opera og dét på nogle skønne steder i Jammerbugt Kommune, fortæller formand for jultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreasen.

Tag børnene med

Kiki Bach, næstformand for udvalget fortæller videre.
- Til disse to operaforestillinger har man mulighed for at tage sine børn med, så de får mulighed for at opleve opera. Børnene kan måske opleve forestillingerne lidt på afstand, eller de kan bevæge sig lidt rundt undervejs. Det kan man jo ikke i en koncertsal til en almindelig koncert.
Koncerterne er arrangeret af Jammerbugt Kommune, Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget i samarbejde med VisitJammerbugten, Gjøl Kunstforening, Natur- og Kulturcaféen, Gjøl Borger og Erhvervsforening samt Aalborg Operafestival.

> Se flere events

 

Læs flere nyheder