Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

https://www.tofthandel.dk/
Artikel
27-10-2020

Restaurant Strandvejen åbner i Blokhus

Den Kække Havfrue udvider og bringer mad ud.
Steinthor Arnarson udvider sin forretning - Den nye familierestaurant får også et legelokale.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Den Kække Havfrue på Strandvejen i Blokhus har udvidet sin forretning og udlejer nu selskabslokaler samt byder på et nyt menukort med varme klassiske danske retter. Samtidig er der udbringning af mad til hele postnummer 9492.

Familie-restaurant
Det er Steinthor Arnarson, der 20. juli åbnede og spise- og ølstedet, Den Kække Havfrue, som har lejet også nabolokalerne, hvor Rodeo tidligere holdt til.
Her har han åbnet Restaurant Strandvejen med selskabslokaler til julefrokoster og familiefester, mens de 600 kvadratmeter store lokaler fra påske til og med september er familierestaurant med steak og fisk.


Julemarked og J-dag
Og så bliver en del af lokalet ud mod Strandvejen indrettet med julemarked fra 1. november. - Der bliver salg af lokale produkter samt julegaveæsker, hjemmebagte småkager og slik, siger Steinthor Arnarson, som gerne hører fra flere lokale producenter. Alle tiltag vil selvfølgelig overholde myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forhold til Corona. Desuden inviterer Steinthor Arnarson til J-dag 6. november, hvor Royal frigiver sit juleøl, og det sker med blandt andet bingo og ølsmagning

Madkoncept og legerum

Madkonceptet i den nye familierestaurant bliver i stil med Hereford Steakhouse. - Du vælger selv din steak eller fisk. Du vælger selv hvilken slags tilbehør og kartofler samt sovs. Desuden kommer der en stor salatbar og dessertbar. At sammen til familievenlige priser forklarer Steinthor Arnarson. – En del af lokalet bliver et stort legerum, og jeg vil have en ansat til at underholde og lege med børnene, fortæller han. Desuden skal terrassen overdækkes og benyttes til udeservering.

En god sommer
Og Steinthor Arnarson er optimist efter en god sommer – Det har været en meget fin sommer. Vi har justeret de ting, der skulle justeres, og jeg er meget optimistisk for fremtiden og tror, at vores nye menukort samt salg af danske øl vil trække endnu flere gæster til, siger Steinthor Arnason. – Trods Corona er der mange gæster i Blokhus, og det bliver der ved med at være.
 


 

Læs flere nyheder