Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
14-05-2018

Sankt Hans fest på Blokhus Strand - med Tørfisk

Den 23. juni 2018 er det Sankt Hans aften - i Blokhus er det noget helt specielt, der i år fejres med koncert med Tørfisk, bål, snobrødsbagning  og festlig stemning.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Blokhus Strand er vanen tro omdrejningspunktet for en af landets største Sankt Hans fester lørdag  den 23. juni. I år bliver det med underholdning fra Thyborøn-kvartetten Tørfisk. - Vi er stolte over, at præsentere TØRFISK, som kommer til Blokhus til Sankt Hans. De synger, spiller og underholder så det er en fryd - med typisk vestjysk charme, som ikke er til at stå for. Vi er overbeviste om, at de er en succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er Tørfisk-drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side - de karakteristiske, vestjyske, forblæste herre-stemme, siger formand for Erhvervsforeningen, Berit Bøjstrup til Blokhus avis.

Beachbar og børnehygge

Foruden den spændende koncert-oplevelse byder eftermiddagen og aftenen også på oplevelser for hele familien til årets Sankt Hans fest. Der bliver igen i år anderæs og snobrødsbagning for de små og båltale med Anni G. Walther samt beachbar for de voksne.

Program

16.00 Indskrivning til Anderæs

17.00 Anderæs ved Fiskernes hus

17.30 Snobrødshygge ved Fiskernes hus

19.30 Musikalsk underholdning

20.00 Velkomst ved Formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus,  Berit Bøjstrup

20.15 Koncert med Tørfisk

20.45 Båltale v/ Anni G. Walther og bålet tændes

21.00 Koncert med Tørfisk

 

Læs flere nyheder