Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Juleavisen 2018 her

http://www.shoegallery-hune.dk/
Artikel
03-08-2018

Set & sket: De gav den gas

Sommerkoncerter 2018: Gas-Bi-Dua gæstede endnu et fyldt torv i Blokhus torsdag d. 2. august.

Gas-Bi-Dua

Også de frivillige gav den gas bag baren. Her ses fra venstre: Berit Bøjstrup, Novasol/Dansommer og formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Mie Møller fra VisitJammerbugten og Else Adzersen Team Frivillig Blokhus. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

- Vi er fuldstændig beæret over, hvor mange gæster der torsdag efter torsdag besøger vores sommerkoncerter på Torvet i Blokhus, siger Jannie Ratke fra VisitJammerbugten, der er medarrangør på de populære koncerter og fortsætter: - Rigtig mange danskere, og overraskende mange nordmænd, har et forhold til Gasolin og Shu-Bi-Dua. De sang med på alle de store hits – og det var en stor oplevelse at overvære hele Torvet i fællessang, udtaler Jannie Ratke.

Gas-Bi-Dua består af de fire friske fyre Karsten Gregers Lund, Rolf Skinbjerg, Morten Knudsen og Brian Lynge, som alle er drevet af en fælles kærlighed til Gasolin og Shu-Bi-Dua. I takt med at deres teenagesår fløj afsted blev deres kassettebåndssamling med hits som ”Rabalderstræde”, ”Stærk Tobak”, ”Langebro” og ”Folkevognen” større og større. I torsdags stod de på scenekanten som en hyldest til deres ungdomshelte og leverede de store hits, som de har kendt og elsket, siden de sad på teenageværelset i deres islandske trøjer.

Øl, øl og mere øl

Hver torsdag i forbindelse med koncerterne har Erhvervsforeningen sørget for barer, fordelt på Torvet – drevet af de frivillige. – Jeg vil gerne takke publikum for at være så velvillige til at støtte i baren. Det er bl.a. også overskuddet fra barerne der sikrer, at vi også næste år kan afholde de her populære og gratis koncerter, afslutter Jannie Ratke.

Læs flere nyheder