Nytårsavisen 2019 kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk
Artikel
10-05-2019

Set & sket: Skulpturparken Blokhus blev indviet med vilde vikinger

Søndag d. 28. april var der Officiel indvielse af Blokhus Sandskulptur Festival for 7. år i træk – efter temaet: ”Vilde Vikinger”.
Nordens vildeste vikinger lavede showkamp to gange i løbet af åbningsdagen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Efter temaet: ”Vilde Vikinger” blev de 10 imponerende sandskulpturer og 10 fiberbetonskulpturer indviet i Skulpturparken Blokhus, søndag d. 28. april. Trods lidt regn fra morgenstunden var der masser af gæster til at opleve nordens vildeste vikinger – i skulpturer såvel i levende live. 

- Vi siger tusind tak for en fantastisk fest i forbindelse med vores åbningsindvielse. Dejligt, at så mange ville komme og fejre dagen og de færdige skulpturer med os - endda på trods af lidt regn fra morgenstunden. Det blev en rigtig flot dag - med vild deltagelse af Nordens sejeste vikinger, Brovst Pigegarde, Borgmester Morgens Chr. Gade, sandskulptur-ekspert Karsten Nielsen, de internationale skulptører og de mange gæster, fortæller indehaver John Andersen.

Kan ses hele sommeren

Skulpturerne har haft en hård start på livet i år. Med skiftende sol, regn, blæst og lidt mere regn kunne skulptørerne ikke nå at blive helt færdige med skulpturerne til den officielle åbningsindvielse af Blokhus Sandskulptur Festival, men med et par ekstra arbejdsdage efterfølgende, er de imponerende skulpturer nu helt færdige – og kan betragtes hen over hele sommeren.

Læs flere nyheder