Pinseavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
28-04-2021

Sigter mod et endnu mere rent Blokhus med en endnu bedre service

Kommunen ser velvilligt på muligheden for mere rengøring
Der er off entlige toiletter ved Iscafeen By The Sea.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Blokhus Samråd har rettet henvendelse til Jammerbugt Kommune for at høre om muligheden for at øge servicen i byen, oplyser John Andersen, formand for samrådet.

Det rette tidspunkt
Det handler om at udvidet perioderne med åbne offentlige toiletter i Blokhus samt at få flyttet rengøringen af samme til tidspunkter, hvor den gør mest gavn. Og det gælder også for tømning af områdets skraldespande.
- Vi har rettet henvendelse til kommunen og gjort den opmærksom på problemet med, at de offentlige toiletter for ofte er lukket. Der kommer jo 1,5 mio. gæster i området, og det er jo som regel på tidspunkter, hvor kommunens ansatte har fri, nemlig i weekender, ferier og om aftenen – i fritiden, siger John Andersen.
Derfor er der et stort behov for at få rengjort toiletterne på disse tidspunkter frem for på eksempelvis mandage eller onsdage.
De offentlige toiletter findes ved busstationen på Mølleplads, Kalstrups Livsstilshus samt ved Iscafeen By The Sea, den tidligere Strandkiosken.

Pæn og indbydende
Samme problematik gør sig gældende, når det handler om at få tømt de offentlige skraldespande.
- Kommunen har velvilligt taget mod vores forespørgsler og ser positivt på at finde en løsning, så vi fortsat kan være en pæn, indbydende og ren by med en god service, siger John Andersen.

Læs flere nyheder