St. Bededags avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
30-12-2021

Skøjteprinsesser og pirater på skøjtebanen i Blokhus

DET SKER: Kom til isende oplevelser i varme omgivelser med julehygge.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Som i de tidligere år er skøjtebanen på det julepyntede Torvet i Blokhus et endog meget populært indslag i vintersæsonen, og gæster, turister samt fastboende kan se frem til nye oplevelser på skøjtebanen i vinterferieugerne 7 og 8.
Skøjteprinsesserne fra Aalborg Skøjteløberforening kigger nemlig forbi for at give flotte opvisninger og dans på skøjter.
Desuden har ishockeyklubben Aalborg Pirates lovet at besøge Blokhus for at træne på banen og vise deres evner med stav og puck, oplyser Martin Hjem Pedersen, købmand i Spar Blokhus, som står for driften af banen.
På skøjtebanens Facebookside bliver der offentliggjort mere om aktiviteterne.

Flot lysshow

Derudover er der selvfølgelig Disco on Ice hver fredag og lørdag fra kl. 17.00, hvor der bliver skruet op for musikken, mens banen bliver badet i et flot lysshow.
Det er ikke et krav, men der er mulighed for at booke tider på banen, så man er sikker på at kunne komme til at opleve suset på skøjtebanen.
Og bagefter står både Spar samt byens cafeer og spisesteder klar med varme drikke og lidt godt at spise, ligesom det er selvfølgelig er muligt at gå på opdagelse i de mange spændende butikker.
De 55 minutters oplevelser på skøjter koster 50 kroner og til gengæld, så kan man låne skøjter ganske gratis.

Du kan booke tider både på Facebooksiden og på www.blokhusskojtebane.dk
 

 

Læs flere nyheder