Sommeravisen er på gaden - og online. Du kan læse Septemberavisen her

 

 

http://bit.ly/2ZmMIDt
Artikel
22-05-2020

Skovmand & Co: Vores yndlingssted

En varm sommerdag, efter flere timer i toppen af et træ, er der ikke noget bedre et ”brusebad” i Vesterhavet, hvis man spørger Skovmand & Co., Jens Hjarsbæk Hessellund og Alec Butcher.
- Når man er fyldt med pollen, savsmuld, harpiks - og har haft det ekstra varmt, så er der ikke noget bedre end en frisk dukkert i Vesterhavet, siger de.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Pollen, støv, myrer, savsmuld, harpiks – ud af næse, øre og mund. Ja alle porrer. – Der er bare ikke noget bedre end en frisk dukkert i Vesterhavet, når man efter en varm sommerdag har arbejdet hårdt i toppen af et træ, ved flisemaskinen eller efter fældning af træer. – Vores yndlingssted en varm sommerdag er Blokhus Strand. Det her med, at vi bare kan køre direkte ned på stranden, smide arbejdstøjet og få en forfriskende dukkert, det er bare lige sagen, siger Jens Hjarsbæk Hessellund fra Skovmand & Co. – Når man en hel dag har haft varme sikkerhedsbukser på, store støvler og virkelig har fået varmen, så ynder vi at slutte dagen af med et ”brusebad” i Vesterhavet, siger Alec Butcher. De tilføjer dog begge, at Blokhus Strand er et af deres yndlingssteder – uanset om der er varmt eller ej. - Det er vel en af Nordeuropas smukkeste strande, afslutter de.

Læs flere nyheder