Pinseavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
21-08-2020

Skulpturparken Blokhus modtager fornem pris

Skulpturparken Blokhus er vinder af Tripadvisors Travellers Choice pris i 2020 - og er således blandt top 10% af attraktioner i hele verden.
”Travellers’ Choice-prisen udpeger ikke kun populære valg, men fuldstændigt enestående valg, som rejsende bliver ved med at vende tilbage til.”

På baggrund af feedback fra millioner af TripAdvisor-medlemmer er Skulpturparken Blokhus en "Travellers' Choice vinder" - og således en del af den eksklusive og særligt udvalgte gruppe, som er blandt top 10% af attraktioner i hele verden. Hvert år samler Tripadvisor alle de anmeldelser, vurderinger og favorit sider, som rejsende fra hele verden har delt – og bruger disse oplysninger til at sætte fokus på det allerbedste. - Vi i Skulpturparken Blokhus er stolte, ydmyge og beæret over at være blandt de 10% bedste attraktioner på verdensplan. For det vil vi gerne takke alle vores skønne gæster, som har været med til at tildele os prisen gennem deres flotte anmeldelser. Tak fordi I har valgt, at dele lige netop jeres oplevelse med andre rejsende, siger indehaver John Andersen og tilføjer: - Også et stort tak til vores fantastiske team, som hver dag yder service og værtskab på allerhøjeste plan, og er med til at sikre, at vi har glade gæster. Uden vores fantastiske gæster og team ville dette ikke være muligt. Et stort tak til jer, afslutter han. 

Det siger Tripadvisor

-Vi lykønsker de fantastiske attraktioner rundt om i verden, der er blevet kåret som de bedste, og som modtager vores største anerkendelse – Travellers' Choice-prisen for attraktioner, siger Desirée Fish, vicedirektør for global kommunikation hos TripAdvisor. -Vinderne bør være stolte af deres pris, da millioner af rejsende i år vil tænke på denne liste, når de vælger den perfekte attraktion til deres behov.

Rejsebranchens guld

Traveller’s Choice-prisen er den højeste anerkendelse, som TripAdvisor tildeler. Det er den eneste pris inden for rejsebranchen, der baseres på millioner af anmeldelser og meldinger fra rejsende rundt om i verden, og den uddeles årligt til ”de bedste af de bedste” indenfor service, kvalitet og kundetilfredshed.

Gæsternes anmeldelser på TripAdvisor lyder…

For hele familien

Sandskulpturerne er selvfølgelig fantastiske, men også de "faste" skulpturer af bl.a. træ er imponerende

Hyggelig park

Vi var positivt overraskede over denne hyggelige park. Der er mange fine detaljer og ting at kigge på for både de helt små, de større børn og voksne

Rigtig fin park

Rigtig flot park, mange små fine detaljer, flotte skulpturer og, blomster og hyggelig stemning. God oplevelse for både store og små. Absolut et besøg værd

Læs flere nyheder