Septemberavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.skulpturparken.dk
Artikel
06-03-2019

Søges: Ny forpagter til Lanternen Blokhus

Michael Krause, der de seneste 9 år har drevet "Lanternen" i Blokhus; et hyggeligt og autentisk værtshus, ønsker at gå på pension.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Blokhus ældste værtshus’ forpagter, Michael Krause, ønsker at gå på pension: - Michael Krause har gjort en flot indsats på Lanternen i Blokhus, men har efter nøje overvejelser besluttet sig for at gå på pension i 2019, fortæller indehaver af Lanternen, John Andersen, der derfor søger ny forpagter af de populære og velbeliggende værtshus.

– Med så god en placering og med indendørs plads, udendørs pladser på begge sider af bygningen samt selskabslokale, er det et attraktivt forpagtningsgrundlag. Jeg søger en engageret og visionær forpagter, som er klar til at blive udfordret – det er et værtshus der både har kapacitet til de mange gæster og turister, men også selskaber og restaurationsmuligheder, forklarer John Andersen der også er åben over for et eventuelt salg af Blokhus ældste værtshus - med ejendom. – Hvis den rigtige køber melder sig – én med kreative og fornuftige visioner, er vi også åbne for et salg, afslutter han.

Læs flere nyheder