Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
27-07-2022

Sol og Strand følger markedet nøje

Har mere end 40 års erfaring som feriehusudlejer i ryggen.

Tekst: Presse – Foto: Poul Nymark

Sol og Strand kan se tilbage på mere end 40 års erfaring med udlejning af feriehuse, og den viden, der er opbygget, bliver også benyttet, når den mest optimale udlejningspris skal findes. - Vi har den erfaring, der gør, at vi kan optimere udlejningsprisen, siger Walther Jensen, der som ejerrådgiver er i daglig kontakt med sommerhusejere i Blokhus og Jammerbugt.- Udlejning af sommerhuse kan sammenlignes med aktiehandel. Vi følger markedet nøje hver dag i de lokalområder, hvor vi lejer huse ud. Og vi aftaler en grundpris med husejerne, og hvordan vi løbende kan justere priserne i løbet af sæsonen, så man kan hente den største mulige indtægt på at leje ud, uddyber han.

Hos Sol og Strand er sommerhusejere kun forpligtet til at leje deres sommerhus ud i fire uger. Og man er heller ikke bundet af årelange aftaler. -Vi kan tilbyde en udstrakt fleksibilitet, hvor sommerhusejere let og gratis kan prøve af, hvad udlejning er for noget. Og hvad man får ud af det, siger Walther Jensen.

27 lokale bureauer

Sol og Strand lejer hvert år 6.500 private sommerhuse og ferieboliger langs Danmarks kyster ud til både danske og udenlandske feriegæster.
Der er 27 Sol og Strand-bureauer hele vejen rundt langs kysterne. I Nordjylland er der ni, og ud over Blokhus findes de også i nabobyerne Løkken og Lønstrup. - Vi er i hele Danmark, og vi er lokale alle steder. Vi kender vores lokalområder, fordi vi selv bor i dem. Vi er en del af de lokalsamfund, hvor vi lejer sommerhus ud. Vi har åbent seks dage om ugen, og vi har en nødtelefon, som dækker hele landet, så man altid kan få hjælp 24 timer i døgnet alle årets dage. Så både sommerhusejere og feriegæster er i gode hænder hos os, siger Walther Jensen.

Ejet af velgørende fond
Når sommerhusejere vælger at leje ud hos Sol og Strand Feriehus oplever Walther Jensen, at det vægter højt, at Sol og Strand er ejet af en velgørende fond, som hvert år donerer store beløb til både lokale og humanitære projekter.
- Det tæller rigtigt meget for de fleste, at Sol og Strand er unikke på den måde, at vi er ejet af en velgørende fond. Vores ejer, ”Fonden Sol og Stranden ved Margit Kjeld”, donerer hvert år millioner til både små og store projekter i de lokalsamfund, hvor vi lejer sommerhuse ud. Og det gør faktisk en forskel. Desuden støtter vi mange humanitære organisationer som Bedre Psykiatri, Angstforeningen, Skyggebørn, Læger Uden Grænser, Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade og mange andre organisationer.
Og Fonden Sol og Strand har uddelt en million kroner til humanitære indsatser i det krigshærgede Ukraine.

Læs flere nyheder