Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

http://www.kulturhusetblokhus.dk/showms.asp?menuID=[6797,6888]&z=
Artikel
27-07-2021

Sommer, sol og gode spisesteder i Blokhus

Blokhus: Glade gæster besøger badebyens mange spændende restauranter.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark
Sommeren og ferien er over os, og det gode vejr og feriestemningen bliver nydt i fulde drag i Blokhus, hvor de mange spændende spisesteder igen oplever gæsternes lyst til at komme ud og få oplevelser, den gode service og ikke mindst noget godt at spise.

Højsæson

På Restaurant Nordstjernen har de nye forpagtere af den kendte og populære restaurant, Christoffer Hallager og Michaell Pedersen, også glædet sig til sommer og højsæson efter en udfordrende start med et efterår og forår præget af restriktioner.
- Det går rigtig fint. Vi har nok at lave, og vi er også begyndt at få selskaber ind, fortæller Christoffer Hallager.
Gæsterne er glade for igen at komme ud og spise, og selv om det hovedsagligt er danske gæster, så er der også en del tyske i mellem.
- Og vi har ikke oplevet problemer med, at gæsterne skal vise Coronapas. Sommeren lever fuldstændig op til vores forventninger, siger Christoffer Hallager.

Fisk og foredrag med Gniske

Særligt fiske-retterne er populære.
- Lige så snart det er godt vejr, så vil fok gerne have stjerneskud, paneret rødspætte, eller vores fyldte rødspætte.
Ydermere så inviterer Restaurant Nordstjernen som noget nyt til foredrag med Jonny ”Gniske” Olsen fra Gutterne på Kutterne tirsdag 10. august.
Han vil fortælle om livet på HM93, om at være en af gutterne samt om livet i Vandkants Danmark – og med sig har han rødspætter, der bliver serveret pandestegte denne aften.

Se den nye Udsigt

Hos Kunstcafeen og Udsigten kan Anita Michaelsen se frem til en ny arbejdsdag med vished om, at hun også i dag får dejligt travlt og besøg af mange glade mennesker i ferie- eller sommerstemning.
- Folk er glade. De holder ferie, kommer ud og spise og får oplevelser, og vi få en masse gode reaktioner, fortæller Anita Michaelsen om cafeens mange populære retter.
Kunstcafeen og Udsigten har overvejende danske gæster, og der er længere mellem de tyske, end der plejer. Men det bliver mere en opvejet af søgningen til det populære spisested, hvor man nu også på 1. salen - ude eller inde - kan nyde synet af Vesterhavet og solnedgangen sammen med et glas vin, en drink eller lidt at spise.
- Vi har rigtig travlt. Så det er fint. Tallene for uge 27 viser, at vi har haft flere gæster i år end på samme tidspunkt i både 2019 og 2020, siger en tilfreds Anita Michaelsen.

Solskinsdage

- Vi skal have nogle flere dage med solskin, griner Olav Pedersen.
Blokhus Fiskerestaurant oplever nemlig, at de mange gæster er glade for at kunne sidde på den store hyggelige terrasse og nyde det store udvalg af retter.
Og højsæsonen er også kommet til fiskerestauranten.
- Det går rimeligt godt, vi holder skruen i vandet, og vi har ikke alene mange danske men også tyske gæster, fortæller Olav Pedersen:
Særligt den store populære buffet er eftertragtet, og restauranten får masser af positive tilbagemeldinger.
- Vores gæster får jo også en masse god mad, siger Olav Pedersen.

Populær live musik

Futten har denne sommer grillbuffet og live musik i den hyggelige gård omkranset af de historiske bygninger, hvor der er 500 pladser under parasoller på den nye terrasse.
- Vi har en rigtig god sommer. Det går mega-godt og over al forventning, fortæller Thomas Othegraven.
- Folk er i rigtig godt humør og synes godt om den nye terrasse, og det er en stor succes med vores live musik, så det fortsætter vi med også næste år, helt sikkert, fortæller han.
Futten får besøg af også tyske og norske turister.
- Det er dejligt at have dem tilbage. Så det er meget positivt.

Læs flere nyheder