Sommeravis 5 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

http://huneauto.dk/
Artikel
14-06-2021

Sommersalg i Pandrup med gratis hot dog og guldvogn

Borgerforeningen inviterer til sankthans i Anlægget

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Pandrup Kaas Handel og Erhverv holder søndag 27. juni sit årlige sommersalg med udsalg og masser af supergode tilbud i alle byens mange spændende specialforretninger.
Desuden kan man vinde en indkøbsvogn, guldvognen, som butikkerne fylder med gratis gaver til en værdi af flere tusinde kroner.
Bredgade bliver spærret af og brugt som gågade i dagens anledning.
Og så gentager Pandrup den succesrige tradition med at servere gratis hot dog til alle, og det sker på torvet, hvor Pandrup Borgerforening sørger for den musikalske underholdning.
- Vi vil gerne skyde sommeren og udsalget godt i gang og byde alle turisterne velkommen til en rigtig handelsdag og hyggelig dag i Pandrup, fortæller Sanne Lundbo, Kop & Kande.

Hyggelig sankthans

Pandrup Borgerforening inviterer til sankthans i Pandrup Anlæg 23. juni, og det er  en glad bestyrelse, der har besluttet at gennemføre årets sanktshansaften.
- Det kribler lidt i vores fingre for igen at kunne holde arrangementer for byens borgere efter næsten halvandet år med aflysninger, fortæller Henrik Larsen Kristiansen formand for foreningen.
- Vi har i bestyrelsen talt rigtig meget om restriktioner og retningsregler, og vi mener, at vi på forsvarlig vis kan afholde årets sankthansfest, da det er et mindre arrangement.
Årets båltaler er Diane Aarestrup, mens Kiki Bach vil synge for, når bålet bliver tændt til Midsommervisens toner. Børnene fra Blokhusvejens Børnehave laver heksen, som traditionen tro skal sendes mod Bloksbjerg i bålets flammer.
- Det var super hyggeligt, da FDF’erne tændte op i bålfadene til snobrød for to år siden, og vi er meget glade for, at de var hurtige til at springe på opgaven igen i år, siger Henrik Larsen Kristiansen.
Borgerforeningen sælger pølser, kage og drikkevarer og håber at genskabe den dejlige stemning, der har været tidligere år i Anlægget sankthansaften.

Læs flere nyheder