Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
03-08-2022

Sommersang på Herregården Bratskov

DET SKER: Koncert og fællessang 7. august. Henning Stærk og Lasse & Mathilde optræder blandt andet til arrangementet.

Tekst og foto: Presse

Sommersang på Bratskov er sommerens store musikalske begivenhed i Herregården Bratskovs smukke park i hjertet af Brovst søndag den 7. august kl. 14.00 - 18.00.

Publikum kan møde de populære solister Lasse & Mathilde, Henning Stærk, Rasmus Dissing, Shamrock og Anders Mikkelsen i samklang med det fantastiske HerregårdsOrkestret.

Henning stærk

Billetsalget til arrangementet går strygende, og forberedelserne er i fuld gang på alle fronter, fortæller arrangørerne Sommersang på Bratskov. De mange foreninger og frivillige bag arrangementet har påtaget sig alle de nødvendige opgaver, og arbejdet med at løse dem går planmæssigt.

Koncert og fællessang

HerregårdsOrkestret´s kapelmester Ole Albrechtsen har skrevet en helt ny melodi, der skal fungere som kendingsmelodi for arrangementet. Og hele programmet er nu planlagt i detaljer.

Efter formand og initiativtager Karsten Højen har budt velkommen vil Jammerbugt Kommunes borgmester Mogens Gade holde åbningstalen og klippe det røde “sangbånd”, der markerer åbningen af dette første Sommersang På Bratskov arrangement.

Formand Helle Bak Andreasen og næstformand Kiki Bach i kommunens kulturudvalg har fået en udfordring. De skal i fælleskab være forsangere på en helt ny sang til netop sangens pris, skrevet af Viggo Steincke og Lars Kaaber. En sang, som arrangøren håber arrangementet kan være med til at gøre kendt. Og som også skal synges til efterfølgende sommersang-arrangementer.

Den store opgave som festlig konferencier er lagt i hænderne på Bo Larsen fra Giro 413. Det bliver også ham, der skal holde styr på dagens program, hvor hver af dagens fem solister optræder sammen med HerregårdsOrkestret ca. en halv time og slutter af med en fællessang.

Alle fællessange er trykt i et sanghæfte, som publikum får udleveret ved indgangen. Man skal bl.a. synge “Lundeborg Hymnen” sammen med Lasse & Mathilde, “Svantes Lykkelige Dag” sammen med Rasmus Dissing og “Molly Malone” sammen med den irske gruppe Shamrock.

Kunsthåndværk og forplejning

Der bliver flere pauser i løbet af dagen og rig mulighed for at forsyne sig med mad og drikke.

Skovsgård Hotel og Chenillen (Købmandsgården) sørger for det kulinariske. Der bliver også boder med kunsthåndværk og andre spændende salgsting på pladsen.

Hvis du ikke har, eller har husket at medbringe en klapstol eller et tæppe, så er der mulighed for at købe en festivalstol og et tæppe ved indgangen til en billig pris, oplyser arrangøren og fortsætter: - Der er ingen tvivl om, at det bliver sommerens store musikalske begivenhed. En eftermiddag, der kan måle sig med inspirationskilden Sommersang I Mariehaven i Ansager.

> Køb billet til Sommersang på Bratskov

 

 

 

Læs flere nyheder