December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://xn--grshoppen-h3a.dk/
Artikel
15-01-2021

Støt de lokale forretninger: Kirkensgaard Mode & Stil

Tilbage i Blokhus finder vi den smukke butik Kirkensgaard Mode & Stil, som drives af Jonna på 13 år
Jonna savner sine kunder, personale og sin normale hverdag

Tekst: Julie Peetz Hansen Foto: Kirkensgaard Mode & Stil

Kreativ på en ny måde

Jonna som står bag Kirkensgaard Mode & Stil, har måtte sætte kreativiteten i gang, når det gælder salg af varer i hendes butik, som er lukket ned.

-Jeg bruger Facebook og Instagram enormt meget! Jeg laver mange små videoer, hvor jeg viser forskellige sæt frem, som både er udsalgsvarer og forårsnyheder, fortæller Jonna.

Disse salgskanaler er ikke nye for Jonna, forskellen er dog, at hun idag ligger noget op hver eneste dag - nogle gange flere gange om dagen.

- Jeg laver også flere film nu end billeder.

Selvom hun savner den personlige betjening, vil videoerne af tøjet helt sikkert stadig blive produceret, når genåbningen indtræder, da der foregår en del salg igennem disse kanaler.

Udover mere aktivitet på de sociale medier leverer Jonna også sine varer personligt ud, hos dem der bor nær Blokhus.

- Kunderne synes, at det er en fantastisk service! De er vilde med, at deres bestillinger kommer så hurtig frem og jeg er bare så glad for, at de støtter mig i denne hårde tid.

Får gjort butikken klar

Selvom Jonna har nok at se til, får hun også udnyttet tiden til at gøre butikken klar til åbning. Der bliver både malet, flyttet om på butikken og ordnet andre praktiske sager.

-Jeg glæder mig så meget til, at vi åbner igen, jeg savner mit personale helt vildt, mine kunder og min normale hverdag.

Bytning af julegave

Selvom julen lige pludselig føles lang tilbage, er der stadig mange, som ikke har fået byttet sine julegaver endnu. Jonna opfodre derfor, at hvis man har en julegave, der skal byttes, skal man ikke holde sig tilbage.   

-Man kan altid fange mig på Facebook i Messenger og så vil jeg finde en god løsning sammen med kunden.

Læs flere nyheder