December-avisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://www.https://www.baggesen.dk/
Artikel
22-01-2021

Støt de lokale forretninger: Nord Sko

Vi fortsætter, hvor vi slap og i dag er vi taget forbi Rikke, som er indehaver af Nord sko. Rikke er både indehaver af butikken i Blokhus, men har også en meget velfungerende webshop, som sender ordrer ud til hele Danmark.
Rikke pakker dagligt ordre ind til sine kunder

Tekst: Julie Peetz Hansen - Foto: Nord Sko 

Jeg får hjælp fra eksperter

Rikke ved udemærket godt hvor hendes styrker ligger og hvornår hun skal hente hjælp ude fra. Hjælp ude fra startede hun med at købe sig til under første nedlukning fra et lokalt digitalt marketingsbureau. Hun ville skabe ekstra synlighed for sin webshop, så hun kunne overleve nedlukningen. Her stiftede hun for første gang bekendtskab med Google adwords og Facebook business.

- Jeg sælger rigtig mange af mine varer på denne måde, da mine produkter er nemmere at søge frem og Nord skos reklamer popper op forskellige steder fx på kundernes Facebook. Jeg kommer langt bredere ud, end hvis jeg selv skulle lave alt mit salg via Facebook og Instagram. Under denne nedlukning har det uden tvivl også været det, der har gjort, at jeg har kunne holde hjulene i gang. Dog bruger jeg også enormt meget tid på at finde billedet og fotografere billeder til at pleje min Facebook side og Instagram side.

Pakker ordrer i Blokhus og Thy

Rikke bor til daglig I Thy og har derfor både et lager i Thy og i Blokhus, hvor hun pakker sine ordrer. Når hun er i butikken i Blokhus, kan kundernes bestilte varer efter aftale, afhentes ude foran butikken.

Nyt kreativt tiltag starter op i weekenden

I weekenden starter Rikke op på et nyt og kreativt tiltag for butikken i Blokhus.

- I disse tider bliver man jo ekstra kreativ og prøver nogle nye ting af. Mange af mine kunder vil gerne se varerne live, inden de køber dem. Så i weekenden stiller jeg mange af mine udsalgsvarer frem i vinduet indtil vi må genåbne igen, så folk kan se dem gennem ruden. Når de ser et par, som de godt kan lide, kan de gå ind på min webshop og købe skoen. Jeg vil være i butikken denne weekend, så når skoen er købt, sender jeg en sms, når den er klar til udlevering ude foran Nord Skos dør. Jeg håber, at det bliver en succes og måske jeg er heldig at se nogle af mine trofaste kunder, som jeg savner helt vildt!

Læs flere nyheder