Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Septemberavisen her

Artikel
02-10-2017

Stor høstfest i Fårup i efterårsferien

Fårup Sommerland holder kæmpe Høstfest i perioden fra den 14. - 22. oktober. Høstfesten er i år udvidet med endnu flere familieaktiviteter, hvor familien kan hygge sig sammen.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Der er masser af efterårsstemning og familieaktiviteter, når Fårup Sommerland lørdag den 14. oktober slår dørene op til Høstfest. Parken, der netop er kåret til at være Europas 2. bedste forlystelsespark er pyntet op med guirlander, flag, halm, neg, gamle landbrugsmaskiner og meget mere. Høstfesten byder på en række sjove og hyggelige familieaktiviteter – og så er forlystelserne i parken naturligvis åbne.

Det Hjemsøgte Skibsværft – for de større

Det Hjemsøgte Skibsværft - hvor gæsterne kan opleve en verden med skræmmende uhygge og gys, er tilbage igen i år. Hele området omkring Falken, Orkanen og Aquaparken er midlertidigt omdannet til ét stort og ældgammelt skibsværft med uhyggelige værftsarbejdere.

Særpris til bedsteforældre i efterårsferien

Bedsteforældre kan tage deres børnebørn med i Fårup Sommerland i efterårsferien til særpris, hvor Fårup holder bedsteforældredage. Alle bedsteforældre (som har deres børnebørn med) kan komme ind til kun 99 kr.

Det kan du opleve i efterårsferien 

I anledning af efterårsferien byder Fårup Sommerland på en række aktiviteter – helt i tråd med Fårups slogan ”De største oplevelser er dem, vi har sammen”.

Pindsvins Vinterhi er en sjov og kæmpestor halmballe-labyrint på P-pladsen.

Rundt i parken er der forskellige gamle, velkendte familielege, som fx kartoffelkast, bowling, kryds og bolle, hvor familien kan dyste. 

På Egern og Pindsvins Høstmarked kan du deltage i Rævens Gemmeleg - en sjov skattejagt for de mindste. Hjælp Egern med at finde de ting, som Ræven har snuppet og gemt i sin mørke hule. Men pas på ikke at blive set af Ræven, som går inde i hulen. 

Egerns Forrådsjagt – en skattejagt for hele familien, hvor du kommer rundt i hele parken. Her kan de heldige vinde sæsonkort til 2018.

På Eventpladsen kan du møde det moderne landbrug og deltage i de mange forskellige aktiviteterne på udstillingen. Du kan også hilse på en vaskeægte landmand og klappe søde kalve. I år er udstillingen udvidet med bl.a. traktor-udstilling og en pedalbane for de mindste.

 

Læs flere nyheder