Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
19-11-2021

SuperBrugsen i Løkken bygger til og moderniserer

Dagligvareforretningen i Løkken oplever stor opbakning.
BJERG Arkitektur.

Tekst: Martin Frandsen - Foto: Presse

Det er ikke mere end seks år siden, at SuperBrugsen i Løkken fik indrettet den nye afdeling til slagter, delikatesse, fisk og ost.
Men SuperBrugsen er så velbesøgt, at denne afdeling allerede nu er for lille, og derfor går en udvidelse af brugsen i gang allerede i næste uge.

I to plan
Projektet omfatter 500 nye kvadratmeter fordelt på to plan, og det bliver Tom Jakobsen A/S fra Aabybro, der står for projektet.
- Vores afdeling med slagter, delikatesse, fisk og ost bliver udvidet med 250 kvadratmeter, mens de sidste 250 kvadratmeter på 1. salen bliver til velfærdslokaler for vores personale, fortæller uddeler Mogens Knudsen.
SuperBrugsen er med tiden blevet udvidet og har udviklet sig i en sådan grad, at der nu er et behov for at bedre forholdene for de ansatte, og når man tæller både fuldtidsansatte og studerende, så er der cirka 100 af dem samt op mod 140 ansatte i højsæsonen.
Udvidelsen skal stå klar i løbet af maj, så forretningen står snorlige og klar til højsæsonen.
- Det er selvfølgelig en forudsætning, at butikken kan holde åbent under byggeriet, og vi tager det i sektioner, siger Tom Jakobsen.

I en positiv udvikling
Det er de senere års positive udvikling i Løkken-området og for SuperBrugsen, der er baggrunden for udvidelsen, og særligt de seneste par år har været ekstra gode for dagligvarebutikken.
- 2020 var et rekord år. Her var mange i sommerhusene, og mange arbejdede hjemmefra, så byen var større i yderperioderne, end den plejer, og vi havde den største omsætning nogensinde, siger Mogens Knudsen.
- Og i forhold til 2020 så kommer vi i år til at lægge yderligere fem til seks procent oven på vores omsætning, og der er mange rigtig positive tegn på den gode udviklinger her i området, siger Mogens Knudsen og tilføjer.
- Det betyder, at vi er blevet en helårsbutik og tiltrækker kunder fra et stort opland med vores blomster, slagter, delikatesse, fisk, ost samt ikke mindst selvstændige bageri.

Læs flere nyheder