Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

https://voresjammerbugt.dk/
Artikel
22-07-2021

Ta’ på opdagelse mellem lopper og vilde dyr

Saltum: Saltum byder på alt fra genbrugsfund og sjove opleveler blandt vilde dyr - til unikke naturperler.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Europas største minigolfbane

Mens krokodillen holder vagt og elefanterne drikker vand, gør I jer klar til at besejre Europas største minigolf bane. Ta’ familien med på en eventyrlig udflugt over hængebroen, gennem bjerget og forbi det Afrikanske køkken, – med trygge omgivelser og god plads. Prøv det en enkelt gang eller køb kort til hele ferien. Vi tør godt love, at der venter "vildt sjove" oplevelser forude.

Lions lopper  

Vild med gode loppefund? Så er det helt oplagt at besøge Lions loppemarked, der hver 2. lørdag åbner dørene til et 700 kvm. stort salgsareal spækket med tusindvis af varer i alle kategorier. Næste markedsdag er d. 24/7, fra kl. 10-13. Det foregår som sædvanligt på Håndværkervej 4 i Saltum. Når der handles på Lions loppemarked støtter man samtidig et godt formål.

Nols Sø

Nols Sø er et rekreativt naturområde i Saltum med mulighed for fiske- og vandreture i det dejlige skovområde. Ta' hjemmesmurt madpakke med, og nyd et par dejlige timer i grønne omgivelser ved Nols Sø efterfulgt af en vandretur ved ruten, som går langs den smukke sø, gennem Plantagen og ud i det åbne landskab.

Lille Norge

Lille Norge er beliggende i et af de smukkeste naturområder, mellem Blokhus og Løkken, i et kuperet terræn ved hav og klitplantage. Lille Norge er en noget stejl smeltevandsdal, der er skåret ned i litorinahavs skrænten. Skrænten er ler, men overlejres af sand, der er indbragt af vand og vind. Navnet ”Lille Norge” kommer ifølge overleveringen fra en norsk kaptajn, der havde hjemve og kunne se en afglans af de norske fjelde i de stejle skrænter i Lille Norge. Hele dalen er naturfredet.

Læs flere nyheder