Juleavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.blokhusliv.dk/
Artikel
15-05-2019

Thyborøn-kvartetten Tørfisk gæster Blokhus

Sæt kryds i kalenderen torsdag d. 11. juli, hvor Tørfisk gæster Blokhus i forbindelse med de populære sommerkoncerter.

Fjerde navn i rækken af sommerkoncerter på Torvet i Blokhus er Thyborøn-kvartetten Tørfisk. - Vi er stolte over at afsløre, at Tørfisk kommer til Torvet i Blokhus torsdag d. 11. juli i forbindelse med de populære og gratis sommerkoncerter, fortæller Karl Korfits på vegne af arbejdsgruppen, der repræsenterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus, erhvervslivet, VisitJammerbugten og lokale ildsjæle.


Det bedste fra Irland og Vestjylland
Thyborøn-gruppen Tørfisk hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. - De synger, spiller og underholder så det er en fryd. Med typisk vestjysk charme, som vi også oplevede på stranden i Blokhus til Sankt Hans 2018, er vi overbeviste om, at de er en stensikker succes med deres lytteværdige, morsomme og exceptionelle repertoire. Samtidig er Tørfisk-drengene dygtige musikere, som forstår at udnytte musikken sammen med deres helt stærke side - de karakteristiske, vestjyske og forblæste herre-stemmer, udtaler Karl Korfits.


Musik hver uge
Scenen vil hele sommeren byde på landskendte navne, som sikrer byens gæster spændende og musikalske oplevelser. I år tæller rækken af koncerter – som finder sted hver torsdag fra d. 4. juli til og med 8. august – da også optræden af mange øvrige og store navne, siger Karl Korfits. Indtil videre kan Erhvervsforeningen dermed nu afsløre optræden af Tørfisk torsdag d. 11. juli, Michael Learns To Rock torsdag d. 18. juli, Hjalmer torsdag d. 25. juli og Hardinger Band torsdag d. 8. august.
Torsdag d. 4. juli og torsdag d. 1. august er dermed fortsat hemmeliggjort.

Læs flere nyheder