Sommeravis 4 kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.skulpturparken.dk
Artikel
06-02-2019

Til lands, til vands – men mest i luften

Forberedelserne af Blokhus-Løkken Wind Festival er allerede godt i gang. Det tegner til at blive et rigtig godt år med masser af nye aktører.
Det er lykkes arbejdsgruppen bag årets Wind Festival at få John Baressi fra USA til Blokhus. Han er blandt de mest kendte drageflyvere i verden.

Igen i år danner Blokhus og Løkken Strand rammen om Blokhus-Løkken Wind Festival. Det sker i pinsen, den 8.-9. juni 2019.

Arbejdsgruppen kan allerede nu afsløre, at stranden vil være spækket af hele farvepaletten. Her vil drageentusiaster fra ind- og udland mødes og give deres drager luft under vingerne.

Et scoop

John Baressi fra USA har meldt sin ankomst med sit Team Kite Life og han er meget kendt i drageflyvernes verden, blandt de som flyver med 2-4 linede drager (Quad Line). John Baressi har opnået 31 nationale mesterskaber i sportskite konkurrencer. I det sidste årti har han været leder af 3 verdensrekordforsøg med flerlinede drager. Han og teamet som ud over John Barresi består af Scott Benz, Eli Russell, Carl Norman, kommer alle fire til Blokhus i Pinsen den 8.-9. juni og laver team opvisning med drager. Faktisk er det første gang, de kommer til Europa og laver opvisning. - Det glæder vi os rigtig meget til fortæller en begejstret eventkoordinator, Jette Grønhøj, VisitJammerbugten til Blokhus Avis.

Flere entusiaster

Der kommer endnu flere store et-linede drager i år, da flere tyske og danske drage entusiaster allerede nu har meldt deres ankomst, meddeler Jette Grønhøj.  Dermed bliver det både festligt og flot at komme på stranden i Pinsen. Men også kitesurfers, kitebuggies og faldskærmsudspringer vil være med til at pryde det store billede, ligesom publikum også har mulighed for, at være aktive hvis modet herfor findes.

Læs flere nyheder