St. Bededags- og Kr. Himmelfartsavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.autodoc.dk/biltilbehoer
Artikel
08-10-2018

Unify Underwear besøger Kalstrup til Open by Night

Oplev Unify Underwear til Open by Night i Blokhus d. 15. oktober, - et brand som for blot få måneder siden lancerede et nytænkende og kvindeligt undertøjskoncept.
De to unge stiftere, Simone og Alberte, står bag Unify Underwear

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse
De to unge stiftere, Simone og Alberte, der står bag Unify Underwear lægger vejen forbi Kalstrup Livsstilshus i Blokhus d. 15. oktober til Open by Night. Her vil de besøgende få en eksklusiv mulighed for at mærke og prøve deres bestseller, deres ’Dahlia Komplet Bh Sæt’, der er en todelt bh, således at ryg og skål kan kombineres uafhængigt af hinanden. 18-årige Alberte Simonsen, CFO for Unify Underwear, er glad for samarbejdet med Per og Kalstrup Kalstrup Livsstilshus: - Vi løser et hverdagsproblem for kvinder, og vi ønsker at så mange som muligt får gavn af vores nye bh. Kalstrup er en butik, der har et sortiment, vi kan se os selv i, så vi glæder os til at møde en masse af de besøgende i butikken, fortæller hun. 

Aktiv del af outfittet
Den to-delte bh giver mulighed for, at forbrugeren kan udfolde sin kreativitet og bruge bh’en som en aktiv del af ens outfit. - Det er rigtig vigtigt for os, at vi er i øjenhøjde med forbrugeren. Vi kender selv til hverdagssituationen med de travle morgener, hvor man bare ikke har tid til den daglige tøjkrise, udtaler 20-årige CEO for Unify Underwear, Simone Dahl Gustafson. 

Læs flere nyheder