Septemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
02-11-2021

Velkommen til en Magisk Juleoplevelse i særklasse

Skulpturparken tænder det store juletræ og mere end 2 millioner julelys.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Fra lørdag 6. november kl. 11 byder Kulturhuset og Skulpturparken Blokhus inden for i den 20.000 kvadratmeter store julepyntede park med mere end 2 millioner julelys, og samme eftermiddag, kl. 16, er der officiel åbning af Magisk Jul.
Det sker med en underholdende eftermiddag med musik af Jammerbugt Garden og tale af borgmester Mogens Chr. Gade samt besøg af nordjyske julemænd, ligesom det 17,5 meter høje juletræ bliver tændt i den hyggelige park, hvor julen vil lyse op i takt med, at skumringen falder på.
Og i anledning af åbningen, så kommer alle iklædt nissetøj gratis til Magisk Jul denne dag.

Magisk højtid

Den søde juletid har været længe ventet.
- Vi har allerede nu en stor efterspørgsel på Magisk Jul, også større end der tidligere har været op til åbningen, fortæller indehaver John Andersen.
- Særligt på hverdage er Magisk Jul meget populær, hvor mange busselskaber og rejsearrangører har rettet henvendelse, og vi glæder os meget til igen at kunne holde Magisk Jul og fejre den søde juletid med børn, unge, voksne og ældre – med par og børnefamilierne, siger han og fortsætter.
- Ovenpå snart to år med corona bliver det så godt med et friskt tilbud til gæsterne, hvor de har masser af plads og rum for at være sammen om de gode oplevelser.

Unikt juleshow

Foruden de mange julelys byder Magisk Jul på et unikt lys- og lyd-show, der er specielt designet til Blokhus, og hvor musikken spiller sammen med lyset, så hele parken funkler på magisk vis hver dag kl. 16, 17, 18 , 19 og 20.
Julestemningen fortsætter med krybbespil, julemand i kanen, Europas længste lysende juletunnel og kyssepergola - samt smagen og duften af jul.
Der er smukke guldkareter, blinkende julestjerner og kærlighedstræet med røde julehjerter. Som velkomst troner Verdens Største Sandslot ved indgangen til Skulpturparken, mens de imponerende sandskulpturer står oplyst inde i parken, hvor der er også 20 forskellige muligheder for juleshopping og-oplevelser.
Det er med bæredygtige lædervarer, evighedsblomster, mad og specialiteter, glas, keramik, havekunst, træ, jern, metal samt kunsthåndværk og -installationer.
Forud for den store juleoplevelse har 20 håndværkere samt parkens egne 16 ansatte  været i fuld gang med at gøre klar hver dag fra 25. oktober og frem til åbningen fra kl. 7 morgen til kl. 18,30 om aftenen – mindst – for at sikre, at vi igen i år får en Magisk Jul.

Magisk Jul har åbent hver dag kl. 11 til 21, undtagen 24. og 25. december
Arkaden og julemarkedet har åbent hver dag kl. 15 til 20.

> Program for Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

> Se mere på Skulpturparken Blokhus

 

 

Læs flere nyheder