Sommeravis 4 kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

http://www.kulturhusetblokhus.dk
Artikel
08-04-2019

Verdensberømte piber på Blokhus Fiskerestaurant

Kom og oplev den spændende kunstudstilling, der bl.a. består af sten- og metalkunst, farverige malerier samt piber udstillet af den verdensberømte, Anne Julie fra Læsø.

Nu glæder vi os for alvor til Påske, hvor vi, ud over vores populære Seafood Food and Roast Buffet, nu også kan præsentere en spændende kunstner-workshop hver dag, fortæller Olav Bergsøe Pedersen, forpagter af Blokhus Fiskerestaurant. 

40 år med hele paletten
Den spændende kunstudstilling, der bl.a. består af sten- og metalkunst fra øvrige kunstnere, indeholder ikke mindst farverige malerier samt piber udstillet af den verdensberømte Anne Julie fra Læsø. Kunstneren og pibemageren Anne Julie er en af Læsøs kendte og bemærkelsesværdige personligheder, og Anne Julies liv er et eventyr for sig. – I kan blandt andet glæde jer over hendes malerier med smukke blomster, landskaber og klovne samt sorte eller hvide kunsttryk med blomster og smukke piber. I over 40 år har hun designet og fremstillet nogle af verdens mest eftertragtede piber, der i dag er samleobjekter overalt i verden, afslutter Olav.  Udstillingen kan ses hver dag og på enkelte dage, vil der være mulighed for at møde kunstnerne bag. Anne Julies udstilling af malerier og piber kan også ses efter påske - forventeligt frem til sommerens slutning i 2019.

Læs flere nyheder