Novemberavisen er på gaden - og online. Du kan læse avisen her

 

 

http://www.facebook.com/LanternenBlokhus/
Artikel
10-07-2020

Vi Elsker… og Erhvervsforeningen sender sommerpakke afsted

Alle “Vi elsker Sommer” shows er nu omfattet af regeringens sommerpakke, hvilket betyder store musikalske oplevelser til halv pris i Blokhus.
For de yngste vil der være mulighed for at opleve det store MGP show, hvor man bl.a. kan høre JAAIL i uge 29, 30 og 31.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Sommeren er for mange lig med store musikalske oplevelser, derfor er det med ekstra stor glæde at “Vi Elsker…” i samarbejde med Erhvervsforeningen Destination Blokhus nu kan annoncere at alle shows i Blokhus sælges til halv pris af markedsprisen, da “Vi elsker Sommer” er blevet tilgodeset af regeringens sommerpakke.

Underholdning for hele familien

I uge 29/30 og 30/31 vil “Vi Elsker Sommer” indtage Mølleplads i Blokhus med underholdning for hele familien. For de yngste vil der være mulighed for at opleve det store MGP show samt velkendte navne som Onkel Reje og Hr. Skæg. Er man mere til et godt grin, vil det være muligt at opleve Mick Øgendahl med sit nye show: ”Øgendahl’s forsamlingshus med venner” på scenen flere af dagene. Der vil derudover blive spillet op til fest med kendte danske solister som Sanne Salomonsen, Burhan G & Rasmus Bjerg.

Online billetsalg

Billetsalget er startet HER, med priser helt ned til kr. 109,-. - Så skynd dig at købe adgang til sommerens fedeste oplevelse allerede nu. Der vil desuden være mulighed for at købe eget bord med plads til 6 personer. En oplagt mulighed i forbindelse med årets familieudflugt eller firmafesten, udtaler arrangørerne.  Der er naturligvis taget højde for alle forholdsregler i forhold til Covid19. Alle pladser er til rådighed med den tilladte afstand og under alle shows/forestillinger er publikum siddende (i telt).

 

 

Læs flere nyheder