Sommeravis 7 er på gaden - og online. Du kan læse avisen her 

Artikel
22-11-2021

Vi er brandgode til at pakke gaver ind

Centrum Tøj gør sig klar til en travl Black Friday

Tekst og foto: Martin Frandsen

Tobias, Joan samt Berit og Jens Jørgen Jensen er mere end klar til at tage godt imod de mange kunder, der ser frem til den store handelsdag, Black Friday, 26. november.
- Vi sætter alle sejl til og har åbent fra kl. 08.00 til 20.00, og vi har 20 pct. på hele butikken undtagen på de varer, hvor vi har 50 eller 70 pct. rabat, fortæller Berit og Jens Jørgen Jensen.
- Og vi giver os tid til at pakke gaverne ind, lover Jens Jørgen Jensen.
- Vi er brandgode gode til flotte gaver. Vi pakker jo gaver ind hele året til fødselsdage, familiefester, jul og Black Friday.

En stor dag

Black Friday er for Centrum Tøj en kæmpe handelsdag, hvor der bliver købt julegaver, eller det ny flotte tøj til julefrokosterne.
- Dog er det ikke den største dag. Det er stadig vores By Night og så juledagene 22. og 23. december, forklarer Berit Jensen.
- Men med Black Friday tager vi hul på julehandlen, og i denne tid sælger vi også meget overtøj. Vi har allerede haft mange forbi, som skulle kigge vores varer ud her op til Black Friday, smiler Berit Jensen.

Julerier i Blokhus

Er du på handlen i Pandrup, så læg også vejen forbi Blokhus. Her kan du opleve en ferieby indhyllet i hyggelig julebelysning og en masse restauranter, der byder på gode spiseoplevelser.

Skal du på shoppetur, når der er Black Friday, så kunne du måske også være interesseret i disse 2 gode juleoplevelser.

> Magisk Jul i Skulpturparken Blokhus

> Blokhus Skøjtebane

 

> Find spisesteder i Blokhus

Læs flere nyheder