St. Bededags- og Kr. Himmelfartsavisen kan læses her

Læs OPLEVNU 2019 her

 

https://karinadegn.dk/
Artikel
20-12-2018

Vinterdestinationen vokser og vækster

De erhvervsdrivende i Destination Blokhus glæder sig over, at stadig flere gæster kommer uden for højsæsonen. Attraktioner som Magisk Jul og Blokhus Skøjtebane samt et varieret forretningsudbud gør forskellen.

- Ofte er det kun frostgraderne der fortæller os, at der ikke er højsommer, siger Anita Michaelsen fra Kunstcafeen Blokhus.  - Vi bruger jo selv byen nu, der er så hyggeligt og gå rundt og bare mærke julestemningen, supplerer datteren, Cecilie Michaelsen, Kunstcafeen Blokhus. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse
- Her står vi sammen i destinationen, pointerer Anita Michaelsen fra Kunstcaféen Blokhus, da vi spørger hende, hvad der ligger til grund for at vinterdestinationen vokser og vækster.  – Det, at vi har fået Blokhus Skøjtebane til området, med en flot opbakning fra Jammerbugt Kommune, er jo én af de udslagsgivende faktorer. Med den følger der nemlig massevis af spændende aktiviteter, der appellerer til børnefamilier og bedsteforældre. Og de kommer ikke kun for at stå på skøjter. De skal shoppe, spise, i Skulpturparken og ned og vende på Stranden. Og flere og flere af dem, kommer også forbi min dørtærskel på Kunstcaféen, forklarer hun. Særligt om aftenen og i weekenderne oplever hun endnu større søgning. - Jeg er overrasket over, at der er så mange mennesker her. Det er bare så skønt, at de gider – at de finder vores destination interessant. Men vi i erhvervet har virkelig også arbejdet hårdt for at skabe de bedste og mest julehyggelige rammer for vores gæster. Det at vores vinterdestination vokser, betyder altså også i min butik, at vi vækster. De frivillige skal også have et kæmpe klap på skulderen. De er en kæmpe styrke for vores område – der er mange gange, at vi erhvervsdrivende ikke har tid, og så er det bare et plus, at vi har så mange frivillige til at bakke op omkring de mange tiltag.  Afslutningsvis konkluderer hun, at hun tydeligt mærker, at der – særligt de sidste par år – er sket en generel udvidelse af sæsonen. 

Læs flere nyheder