Aabybro

Oplevelser til efterårsferien

Lysfest, (u)hygge, spænding, smag, leg og kunst
Efterårsferie Fårup - Lysfald 1 -web

Efterårets store ferie nærmer sig med hastige skridt, og i fridagene er der lagt op til masser af aktiviteter for de oplevelseshungrende gæster.

Hele området langs Nordjyllands vestkyst byder på et væld af forskellige oplevelser. Det omfatter både familievenlige aktiviteter sammen med smagsoplevelser, natur, kunst og kultur.

Det kan være udfordrende at få overblikket og vælge imellem de mange forskelligartede aktiviteter, men her er et udpluk og et sammendrag af de største efterårsoplevelser.

Efterårsferien i Blokhus

I Destination Blokhus venter der et aktivitetsprogram, der bugner af oplevelser hele efterårsferien. Blandt andet stort Høstmarked med lokale råvsrer og det populære Zombie Run, hvor nerverne sidder udenpå tøjet alt imens uhyggelige zombier jagter de sagesløse gæster rundt i skoven. Samtidig er Blokhus blevet besat af uhyggelige troldmænd og børn og voksne inviteres til at hjælpe med at befri feriebyen via skattekortet og sammensætte det magisk ord, der ophæver fortryllelsen. Begge store begivenheder, der tiltrækker et stort publikum. Derudover er det imponerende wrestler-show henvendt både til børn og voksne utrolig populært samt den store kartoffeldag med alt, hvad der rimer på kartofler i forhold til kreativ leg, smag, præmier og skattejagt.

Efterårsferie blokhus (2)

Fårup Sommerland har også lagt op til den helt store oplevelse – både med Lysfald og Høstmarked. Forlystelsesparken inviterer til den mest enestående og farverige lys- og lydfest, hvor alt prydes med tusindvis af funklende lamper, som sikkert vil være den helt store magiske oplevelse.

Kunst og kultur

For de kunst- og kulturinteresserede vil et besøg til Kunst i Blokhus sikkert vække begejstring. Efterårsferien indledes med at hele 40 kunsthåndværkere præsenterer et bredt udvalg i Kulturhusets flotte rammer. Samtidig vil et besøg i Skulpturparken udvide kunstoplevelsen bl.a. med de imponerende sandskulpturer udformet som H.C. Andersen eventyrer samt flotte, blomstrende sansehaver.

 

Oplevelser i Løkken

I Løkken lægger de også op til et spændende aktivitetsprogram.

Du kan bl.a. se frem til svampejagt, pop-up biograf, græskarbowling og æblemosteri sammen med outdooroplevelser i den flotte natur omkring den populære ferieby.

Overnatning med klumpfiskene

Samtidig er Nordsøen Oceanarium i Hirtshals klar med overnatning sammen med Klumpfisken og øvrige spændende familievenlige oplevelse.

De omkringliggende byer i Aabybro og Brovst står klar med (u)hyggelige halloween aktiviteter med kreativ leg, zombier og hoppeland.

Alt i alt en efterårsferie, der oplevelsesmæssigt spænder vidt langs hele vestkysten i Nordjylland.

Læs om fantastiske oplevelser og events