Aabybro

Pandrup Bokseklub aflyser julestævnet i Aabybro

For rigtig mange i Pandrup og Aabybro-området – samt dem, der er på julebesøg hos familien – er det en juletradition på linje med en  julefrokost at tage til Pandrup Bokseklubs julestævne 27. december i DGI Huset i Aabybro.
Men i år er arrangørerne nødt til at aflyse det populære stævne som følge af Covid-19 og restriktionerne.

Udenlandske modstandere
– Det bliver desværre ikke til noget, siger Kasper Bruun, formand for bokseklubben.
Pandrup Bokseklub skulle allerede nu have været i gang med forberedelserne, hvis stævnet skulle gennemføres, men et 2020 med virus har sat sit negative præg på forventningerne til både stævnets oplevelse og økonomi.
– Det er jo umuligt at få udenlandske modstandere, som vi plejer, og dermed kan vi ikke få matchet alle vores egne boksere, forklarer Kasper Bruun.
Desuden fik han oplyst, senest han var i dialog med DGI Huset, at der måtte lukkes 500 mennesker ind i hallen, inklusiv boksere og dommere, og tilskuerne skulle sidde ned samt bære mundbind.
– Det er det halve af, hvad vi plejer at have af tilskuere, siger Kasper Bruun, ligesom det er de stående gæster i baren, der hjælper godt med til omsætningen.

Sund økonomi
Med aflysningen må Pandrup Bokseklub sige farvel til et overskud fra stævnet på i omegnen af 70.000 kroner, men økonomien i klubben er langt fra tæt på knock-out.
– Vi fik tegnet vores sponsorkontrakter i januar, og selv om vi mister en indtægt fra stævnet, så har vi jo heller ikke kunnet have så mange aktiviteter og dermed udgifter som vi plejer. Så det går økonomisk lige op, siger Kasper Bruun.
Klubben overvejer at holde et almindeligt stævne over en weekend for at tilbyde sine boksere at komme i kamp.
– Vi mangler jo nogle aktiviteter, siger Kasper Bruun.

Læs om fantastiske oplevelser og events