Aabybro

Politiet efterlyser mand der slog buschauffør

OPDATERET: Med hjælp fra borgerne har Nordjyllands Politi nu identificeret gerningsmanden
Nordjyllands Politi efterlyser nu med foto en formodet gerningsmand til en voldsepisode, der udspillede sig inde i en bus, som holdt på Aabybro Busterminal. Volden skete 12. december 2020 omkring kl. 17.50.

Signalement
Overvågning fra politiets efterforskning af sagen viser, at den formodede gerningsmand gik ind i bussen, hvorefter han her tildelte buschaufføren et slag med flad hånd. Derpå forlod han bussen igen, og han forlod stedet i en bil.  
Den formodede gerningsmand beskrives som dansk mand, cirka 45-50 år med sort skæg.
Han var iført blå/grøn jakke og trøje, blå/grå cowboybukser og bar briller. Køretøjet kunne formentlig være en grå/hvid Citroën C3.

Til ansvar
– Vi har efterforsket i sagen lige siden, men det er ikke lykkedes for os at fastslå identiteten på den formodede gerningsmand til volden. Derfor går vi nu ud og efterlyser ham med billede, så han kan blive stillet til ansvar for sine handlinger, siger vicepolitiinspektør Sune Myrup.
Han opfordrer til, at man straks retter henvendelse til politiet, hvis man genkender den formodede gerningsmand eller har andre relevante oplysninger i sagen.
Ring til politiet på telefon 114. 

Bilen er formentlig en Citroën


Læs om fantastiske oplevelser og events