Brovst

Sommersang på Bratskov nærmer sig

Populære solister på Herregården Bratskov i Brovst

Sommersang på Bratskov er sommerens store musikalske begivenhed i Herregården Bratskovs smukke park i hjertet af Brovst søndag den 13. august, oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Publikum kan møde de populære solister Lasse & Mathilde, Pia Raug, Malthe Nielsen, Pernille Højmark og James Rasmussen i samklang med det fantastiske HerregårdsOrkestret

Billetsalget til arrangementet går strygende og forberedelserne er i fuld gang på alle fronter. De mange foreninger og frivillige bag arrangementet har påtaget sig alle de nødvendige opgaver og arbejdet med at løse dem går planmæssigt.

HerregårdsOrkestret´s kapelmester Ole Albrechtsen har skrevet en ny melodi der skal fungere som kendingsmelodi for arrangementet. Og hele sceneprogrammet er nu planlagt i detaljer.

Velkomst

Efter formand og initiativtager Karsten Højen har budt velkommen vil Jammerbugt Kommunes borgmester Mogens Gade holder åbningstalen efterfulgt af Helle Bak Andreasen og Kiki Bach – henholdsvis formand og næstformand i kommunens kulturudvalg – der har fået den udfordring at være forsangere på en nyere sang til netop sangens pris, skrevet af Viggo Steincke og Lars Kaaber – en sang som arrangøren håber arrangementet kan være med til at gøre kendt. Og som også skal synges til efterfølgende sommersang-arrangementer.
Den store opgave som festlig konferencier er lagt i hænderne på Bo Larsen fra Giro 413. Det bliver også ham der skal holde styr på dagens program, hvor hver af dagens fem solister optræder sammen med HerregårdsOrkestret ca. en halv time og slutter af med en fællessang. Alle fællessange er trykt i et sanghæfte som publikum får udleveret ved indgangen. Man skal bl.a. synge “Lundeborg Hymnen” sammen med Lasse & Mathilde, “Så Længe Jeg Lever” sammen med James Four Jacks Rasmussen og “Tag Med Ud Og Fisk” sammen med Pernille Højmark, ”Når Lygterne Tændes” sammen med Malthe og en helt ny sang ”Flaget” sammen med Pia Raug.

 

Forfest, cirkus og boder

Der bliver flere pauser i løbet af dagen og rig mulighed for at forsyne sig med mad og drikke. Skovsgård Hotel og Chenillen (Købmandsgården) sørger for det kulinariske. Der bliver også boder med kunsthåndværk, tøj, smykker og andre spændende salgsting på pladsen.
-Og som noget helt nyt i år, starter hele balladen med det vi har valgt at kalde en ”forfest” allerede kl. 12:00 og en time frem. Det foregår ved indgangen hvor folk venter på at komme ind, fortæller Karsten Højen. Der opstilles en lille scene hvor NielsenBanden spiller sammen med den udfordrende bakkesangerinde Sidsel.

Cirkus SKUNK vil være til stede samme sted og lave sjov og underholdende gøgl for publikum.

Den internationalt anerkendte billedkunstner Natalia Dolgova vil være til stede under hele arrangementet og male indtryk fra den store folkefest. Og som afslutning på eftermiddagen afholdes der auktion over de billeder Natalia Dolgova har kreeret undervejs.

Hvis man ikke har, eller har husker at medbringe en klapstol eller et tæppe, er der mulighed for at købe en festivalstol og et tæppe ved indgangen til en billig pris. Og skulle der komme en smule regn, har arrangøren sørget for et lager af engangs regnfrakker.

Ingen tvivl om at det bliver sommerens store musikalske begivenhed. En eftermiddag der kan måle sig med inspirationskilden Sommersang I Mariehaven i Ansager.

Program og billetsalg

Arrangementet finder sted søndag den 13. august med forfest fra kl. 12:00.

Sceneprogrammet inde i parken starter kl. 13:00 til ca. kl. 17:30 (indgangen åbnes kl. 12:30).
Billetprisen er kun kr. 125,- og er muliggjort fordi arrangementet har fået flot støtte fra Jammerbugt Kommune, Region Nordjylland, Sparekassen Danmark Fond og fra Statens Kunstfond.

Billetter kan købes hos EXPERT i Brovst, på www.brovstmusik.dk og ved indgangen til arrangementet i det omfang der er flere billetter tilbage.

Læs om fantastiske oplevelser og events