Blokhus

Succes med midsommerkoncert

Redningsstationen var igen ramme om koncert
redningsstationen

Jetsmark kirkes ungdomskor sang til midsommerkoncerten, der blev afholdt lørdag den 3. juni kl. 14.00 i redningsstationen i Blokhus.
Gæsterne kunne nyde et varieret program bestående af både a cappella og klaver – akkompagnement af dirigent Doris Kjærgaard.
Og Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune holdt en velkomsttale.

Redningsstationen er ejet af Blokhus Fonden, og det er frivilliggruppen organiseret under fonden, der står i spidsen for at arrangere musikarrangementerne.

I 2022 blev der afholdt julekoncert, og det var første gang, fortæller Frederik Eshuis, der er en af dem, der arbejder med at skabe mere aktivitet omkring kulturmiljøet.
Julekoncerten var velbesøgt, og denne gang blev det også en succes, oplyser Frederik Eshuis og fortsætter: Redningsstationen var fyldt til sidste plads, og det er vi utrolig tilfredse med.

Lanceringen af koncerterne har givet de frivillige blod på tanden, og de håber på at kunne fortsætte med at tilbyde musikoplevelsen, som en fast tradition.
Frederik Eshuis vil på vegne af arrangørerne samtidig gerne takke alle involverede for deres bidrag og Blokhus.dk for omtalen af arrangementet.

Læs om fantastiske oplevelser og events