Inspiration til oplevelser ved Vesterhavet - for hele familien

Læs Vinterferieavisen 2019 her

Team Frivillig Blokhus

De frivillige i Blokhus gør et stort og flot stykke arbejde i byen og for byen. Det praktiske arbejde bag ethvert event i Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten udføres af de frivillige.

- Uden dem kunne det ikke lade sig gøre at have de mange arrangementer. De frivillige nyder at kunne gøre en forskel, og selv om de er meget forskellige har de det sjovt og hyggeligt med hinanden. Vejret hyler ikke vores frivillige ud, fortæller Jannie Ratke O'Connor, Visitjammerbugten Blokhus.

De praktiske opgaver for de frivillige er mange, men som oftest er der tale om at de frivillige hjælper med at sætte plakater op, oppynter byen, deler brochurer ud, hjælper med telte og nedtagning af pavilloner og afhentning og levering af de ting, der skal bruges til eventen. – Og så bærer de rundt på en fantastisk viden om området, er altid smilende, venlige og utrolig arbejdssomme, forklarer hun. 

Der er godt 45 frivillige som hjælper destinationen i Blokhus, men hvis nogen kunne tænke sig at være med i fællesskabet og gøre en forskel for Blokhus, er de velkommen til at henvende sig på turistbureauet i Blokhus.

- Du bliver også en del af et fællesskab og arbejder med opgaver og mennesker, der kan give dig anderledes erfaringer og oplevelser. Vores frivillige tilfører ofte nye og spændende dimensioner i opgaveløsningerne, for de er nemlig også involveret i hele planlægningsprocessen, hvis de ønsker det, afslutter Jannie Ratke O'Connor. 

De frivillige

Læs flere nyheder