Blokhus Medier_logo-01
Pandrup

Træner i Hellerup IK men spiller for Jammerbugt FC

– Jammerbugt FC og angriberen Morten U. Thomsen forlænger samarbejdet, så det nu løber året ud, selv om angriberen nu flytter til København.
Et job hos den globale medicinal-virksomhed Teva, betyder at nordjyden bosætter sig i hovedstaden, hvor han udover fortsat fodboldfokus skal sørge for at hele Tevas produktlinje er tilgængelig for alle patienter.

Tak til HIK
Selv vil Morten U. Thomsen være så tilgængelig for Jammerbugt FC som den nye tilværelse tillader.
I den sammenhæng kan han og cheftræner, Bo Zinck, sende en stor tak til divisionskollegaerne fra HIK, hvor Jammerbugt FC spilleren har fået mulighed for at træne med i løbet af ugen.
– Jeg er glad for, at vi har fået dette til at lykkes. Morten vil være hjemme til kamp i weekenderne og så vidt muligt til vores torsdagstræning. De øvrige ugedage træner Morten med hos HIK, som skal have en stor tak. At vi har kunne lave denne aftale, fortæller noget om, hvor værdifulde gode relationer er, fortæller Bo Zinck.

Fysisk stærk
Træneren mener, at Morten U. Thomsen har udviklet sig enormt.
– Han er fysisk meget stærk og løber til han falder om. Han er en spiller, man slår sig på. Han er en profil i 2. division, og så laver han ikke mindst mål. Samtidig er Morten rigtig god socialt i truppen, hvilket selvfølgelig også betyder meget. Han har gennemgået en stor udvikling og det er en vigtig forlængelse for os, mener Bo Zinck.

Ekstra overvejelse
Morten U. Thomsen er også glad for sin beslutning, men erkender, at det denne gang krævede nogle ekstra timer med sine tanker.
– Jeg har gjort mig mange overvejelser omkring min fodboldkarriere p.g.a. den nye jobsituation. Skulle jeg lægge støvlerne på hylden, finde en ny klub i København eller forlænge i Jammerbugt FC. Da jeg har været rigtig glad for at spille på Ingolf Park, har jeg valgt det sidste og det er jeg glad for, forklarer Jammerbugt FC spilleren.

Går efter top 6
Han mener, at Jammerbugt FC skal i top 6 denne sæson.
– Det må være det ultimative mål. Vi har fået en rigtig fin lodtrækning og med det spil, jeg ved, at vi kan præstere, er jeg også sikker på, at det nok skal lykkes. Det kommer dog ikke af sig selv, for det kræver hårdt arbejde og ydmyghed i hver eneste kamp, forsikrer angriberen.

Læs om fantastiske oplevelser og events