Blokhus

Vellykket event med Søstjernerne

 | FOTO: Poul Nymark
Succes med aktiviteter på Blokhus strand

Badenetværket med de 3 Sér – socialt, sundhed og sikkerhed, som er en del af foreningen Søstjernernes formål blev markeret med en masse aktiviteter på Blokhus strand søndag den 30. juli.

På dagen var der arrangeret en lang række aktiviteter, som alle var velkomne til at deltage i.

Aktiviteterne tog udgangspunkt i på forskellig vis at øge sundheden, sætte fokus på badesikkerheden og bidrage til et dejligt socialt fællesskab.

-Vi er så glade. Det gik bare så godt, og der var rigtig mange besøgende, fortæller formand i Søstjerne Birgitte Søe Ravn. Især temaet om sundhed vakte stor interesse blandt gæsterne.
Der var flot vejr fra kl. 10, hvor det hele startede, og det havde fået mange til at søge mod stranden.
Hun fortæller, at gæsterne var meget interesserede og deltog selv eller så interesseret med fra sidelinjen.

Foreningen havde forsøgt sig med nogle nye aktiviteter i år f.eks. Qigong, isbade og åndedrætstræning. Der var rigtig stor tilslutning til de nye tilbud, og gæsterne var vældig overraskede over den oplevelse de fik af isvandet og herefter et dyp i Vesterhavet og vejrtrækningsøvelserne i liggende tilstand på stranden.
-Instruktøren fangede folk totalt i den halvanden time aktiviteten varede, fortæller Birgitte Søe Ravn.
Også sauna og havkajak var populært, og der var hele tiden folk på vandet.

Derudover var der også stor tilslutning til de sociale aktiviteter i familieafdelingen med f.eks. beach volley, petanque og sandskulpturkonkurrencen. Børn i alle aldre hyggede sig, og hun fortæller, at det var skønt at se, at de havde taget familien med på stranden den dag.

Der var hele 60 personer i vandet til fælles vesterhavsdyp, og bagefter var der Blokhus Bitter og et stykke kage til alle. Også en social aktivitet, hvor alle hyggede sig.

-Vi havde et rigtig godt samarbejde med Trygfondens Livreddere. De havde en udskudt post hos os, og de var også på dupperne og fik folk op af vandet, da der nærmede sig noget tordenvejr. Sikkerhedsdelen vil vi gerne udbygge næste år med noget livredning og noget ekstra for børnene, siger formanden.

-Samtidig har vi også øget antallet af medlemmer i løbet af dagen eller i dagene efter, så vi er nu oppe på 176 medlemmer fremfor 160. Det er vi naturligvis rigtig glade for, fortæller Birgitte.

Lanceringen af eventen de 3 Sér sidste år blev taget utrolig godt imod, og med den flotte opbakning og øget medlemsskare, afledt af begivenheden, har arrangørerne allerede besluttet sig for at det skal være en fast tradition en dag i uge 30 hvert år.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events