Nyheder
imported

Vinterferieaktiviteter på Nordsøen Oceanarium for hele familien

I vinterferieugerne, fra den 8. - 23. februar, kan gæsterne få en nytænkende formidlings- og udstillingsoplevelse, der tager udgangspunkt i fødekæden i Nordsøen samt komme helt tæt på hajer, narhval og havets guld-rav.

Nordsøens Jægere – Med og uden tænder

I vinterferieugerne, den. 8. – 23. februar, byder Nordsøen Oceanarium på et spændende tema, hvor der fokuseres på jægere i havet – både med og uden tænder. På trods af, at ikke alle dyr har tænder, jager og æder de stadig på udspekulerede måder. Vidste du at krabbernes tænder sidder helt nede i maven? Eller at søstjernen gylper sin mavesæk ud af munden for at æde? Alt dette kan gæsterne blive klogere på få et kig på naturens fantastiske måde at løse livets udfordringer – fra de mindste til de største jægere. I Vinterferieugerne kan du komme helt tæt på tænder fra hajer, narhval og hvalros. Der vil også være tegnekonkurrencer, quizzer og andre spændende aktiviteter for hele familien.

Helt ny udstilling med 3 unikke akvarier

Mange af vinterferieaktiviteterne foregår i den spritnye udstilling, ’Nordsøens Jægere’, der blev indviet i starten af året. Her følger man med på en rejse igennem fødekæden, fra det dybeste hav til strandbredden og fra de mindste plankton til de største rovdyr. 3 unikke akvarier viser gopler, en sildestime og de store rovfisk, de to af dem i 2 etager. I udstillingen indgår også Big Ocean Window, Skandinaviens største interaktive LED-skærm. Her kan gæsterne se de rovdyr som ikke kan vises i levende live. Foruden alle ekstra aktiviteter er der dagligt fodringer i Oceanariet, ved sælerne og i udvalgte akvarier.  Det er også muligt at opleve også det 18 meter lange finhvalskelet kendt fra Blokhus, hvalforskerhytten og gå på jagt efter havets guld- rav. Der er garanti for en hel dags HAV-oplevelser for alle i familien, på Nordeuropas største akvarium i Hirtshals.

Du kan læse mere om vinterferieprogrammet på oceanarium.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events