Brovst

1. spadestik til byfornyelse i Brovst

Starten på et nyt Jernbanetorv og en ny Jernbanegade i Brovst skulle ikke gå ubemærket hen. Derfor markerede en lille håndfuld repræsentanter bag projektet i dag første spadestik til fornyelsen af det centrale område i byen fredag 22. januar.
I høj sol blev første spadestik til at omdanne Jernbanetorvet og Jernbanegade i Brovst taget af borgmester Mogens Christen Gade.
Bo Nielsen fra Brovst Handelsforening og styregruppen i projektet, projektleder Jonas Keil fra HedeDanmark, der udfører projektet, Katrine B. Andreasen fra planafdelingen i Jammerbugt Kommune deltog også i markeringen.
(Foto: Borgmester Mogens Christen Gade, Bo Nielsen fra Expert og Handelsforeningen, projektleder Jonas Keil og planmedarbejder i Jammerbugt Kommune Katrine B. Andreasen deltog klar til første spadestik.)

Leg og fællesskab
Omdannelse af Jernbanetorvet og Jernbanegade er en del af den masterplan, der er udarbejdet for Brovst by.
– Vi ønsker at udvikle Brovst midtby, så den fortsat er attraktiv for borgere og erhvervsdrivende. De løsninger, som styregruppen har været med til at finde frem til, kommer helt sikkert til at skabe bedre forudsætninger for liv på Jernbanetorvet i Brovst. Vi ser frem til at se det færdige resultat i maj, siger borgmester Mogens Christen Gade.
Når Jernbanetorvet og Jernbanegade i Brovst står færdigt, vil området have et aktivt bytorv med plads til leg, ophold, arrangementer og fællesskab.
Projektet forventes at stå klar ultimo maj 2021, og projektprisen er 2,1 mio. kr.

Læs om fantastiske oplevelser og events