Blokhus Medier_logo-01

Blokhus Medier og Erhverv

Denne side er mest relevant for erhvervsvirksomheder.

Du kan finde information omkring Blokhus Mediers produkter og hvilke muligheder, der er for dig og din virksomhed, i samarbejde med os. 

Samtidig er det også her, at du kan finde information omkring Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Hvem er Blokhus Medier

Blokhus medier er DIN sparringspartner!

Hos Blokhus Medier er vi bindeleddet mellem din virksomhed og de kommercielle medieprodukter, som vi har i vores portefølje. 

Vi hjælper og er den professionelle vejleder, så du som kunde opnår størst mulig værdi.

Er du interesseret i at øge kendskabet til din forretning eller afsætte dine varer overfor de relevante målgrupper, så kan kan Blokhus Mediers forskellige produkter – avis eller online – bringes i spil og dermed være din rette kanal til at øge væksten i din virksomhed.

Vores vigtigste opgave er at agere sparringspartner, og dermed sikre at du som annoncør eller kunde får den rette vejledning omkring de mest optimale marketing strategier for at opnå det bedste resultat.

Ring 70 200 123 og få mere information omkring hvordan vi kan udvikle et samarbejde.

Blokhus Mediers produkter

Blokhus Avis

Blokhus Avis er en populær lokalavis, som formidler masser af relevant lokalnyt fra området langs den nordjyske vestkyst. Avisen udkommer 16 gange årligt op til ferieperioder og helligdage..

Online samarbejde

Det er muligt at samarbejde med Blokhus Medier omkring online markedsføring. Din virksomhed kan blive en del af vores store online platform, der har rigtig mange brugere hver dag året rundt.

Turistguide og distribution

Reserver din plads i den lokale turistguide. Brochuren dækker den nordjyske vestkyst og er fyldt med relevant information til gæster. Samtidig kan du få os til at distribuere dine brochurer.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus

Erhvervsforeningen Destination Blokhus er den lokale forening, som samler erhvervet. Det er et fællesskab, der udvikler og skaber events i Destination Blokhus