Blokhus Medier_logo-01

Turistguide

Blokhus Medier udgiver en spændende turistguide, som både skal være guidende og til inspiration for turister.

Vestkysten - Nordjylland

Reserver din plads i den lokale turistguide.

Brochuren, der er A4 format, dækker den nordjyske vestkyst fra Lønstrup i nord til og med Thorupstrand i sydvest og er fyldt med relevant information til gæster, der besøger kystbyerne.

De kan holde sig orienteret omkring aktuelle oplevelser og samtidig finde inspiration til at besøge virksomheder, som de måske ikke kender i forvejen.

Guiden distribueres 4 gange årligt – op til Påske og genopfyldning 1 gang forud højsæson og 1 gang efter sommerferien og igen op til efterårsferien.

Turistguiden vil være at finde i de mange brochurestativer, som findes ude hos attraktioner, forretninger og oplevelsessteder.

Her kan gæsterne tage et eksemplar og bruge den som opslagsværk.

Brochuren udgives i et oplag på 15.000 stk. 

Brochuredistribution

Lad os klare arbejdet med at distribuere dine brochurer.

Blokhus Medier har allerede en stærk distribution. 

Vi har ca. 100 stativer opsat hos forskellige attraktioner, forretninger og øvrige oplevelsessteder langs nordjyllands vestkyst.

Stativerne vil være fyldt med forskellige turistbrochurer fra forskellige turistvirksomheder, som gæsterne kan tage med sig.

Disse stativer bliver løbende fyldt op.

Køb en plads i stativet

Hvis du gerne vil være repræsenteret i de mange brochurestativer, så har du mulighed for at købe en plads og samtidig vil vi sørge for at levere og holde øje med at du efterfølgende har brochurer til at ligge i stativerne ved vores sædvanlige kørsler med Blokhus Avis 16 gange årligt.

Er du repræsenteret her, så er din virksomhed allerede rykket endnu tættere på gæsterne, og du skal ikke bekymre dig om at bruge tid eller spekulationer over, om der er flere af dine brochurer tilbage.

Den opgave forestår Blokhus Medier