Blokhus Medier_logo-01

Blokhus Medier

Hvem er Blokhus Medier

Blokhus Medier er et lokalt nyhedsmedie med base i hjertet Blokhus. Virksomheden er dybt forankret i lokalsamfundet og har flere mediekanaler fordelt på printmedier og online medier. 

Hos Blokhus Medier er vi bindeleddet mellem din virksomhed og de kommercielle medieprodukter, som vi har i vores portefølje. Vi hjælper og er den professionelle vejleder, så du som kunde opnår størst mulig værdi.

Blokhus medier er DIN sparringspartner!

Er du interesseret i at øge kendskabet til din forretning eller afsætte dine varer overfor de relevante målgrupper, så kan kan Blokhus Mediers forskellige produkter – avis eller online – bringes i spil og dermed være din rette kanal til at øge væksten i din virksomhed.

Vores vigtigste opgave er at agere sparringspartner, og dermed sikre at du som annoncør eller kunde får den rette vejledning omkring de mest optimale marketing strategier for at opnå det bedste resultat.

Ring 70 200 123 og få mere information omkring hvordan vi kan udvikle et samarbejde.

Produkter

Blokhus Avis

Blokhus Avis er en populær lokalavis, som formidler masser af relevant lokalnyt fra området langs den nordjyske vestkyst. Avisen udkommer 16 gange årligt op til ferieperioder og helligdage..

Online samarbejde

Det er muligt at samarbejde med Blokhus Medier omkring online markedsføring. Din virksomhed kan blive en del af vores store online platform, der har rigtig mange brugere hver dag året rundt.

Distribution

Reserver din plads i et af vores mange brochurestativer. Vi påtager os at distribuere dine brochurer til de mange gæster i ferielandet. Distributionen starter op til Påske.

Vestkysten Nordjylland

Har du brug for at få kontakt til alle de mange gæster, som er på ferie her, så kan du annoncere i turistguiden: Vestkysten Nordjylland.

Brochuren dækker den nordjyske vestkyst fra Lønstrup i nord til og med Thorupstrand i sydvest og er fyldt med relevant turistinformation til gæster i kystbyerne.