Blokhus

10 års fødselsdagsfest

Frøkner og Fruer markerer dagen d. 1. april
Frøkner og Fruer 4


Områdets mange påskegæster kan se frem til at besøge Frøkner og Fruer på Springvandstorvet 5, midt i Blokhus hele påsken. Her er der mulighed for at gå på opdagelse i et helt særligt kunstunivers og lade sig inspirere af både farver, former og detaljer i et sortiment der er ganske enestående. Frøkner og Fruer har foruden brugskunst også en udstilling af lokale kunsthåndværkere – 35 helt præcist, og en samling af unikke værker og varer man ikke kan købe hvor som helst. Og kunsthåndværk er populært i Blokhus, det kan butikken vidne om, her hvor de d. 1. april kan fejre 10-års fødselsdag.

Frøkner og fruer
Frøkner og fruerFrøkner og fruer

10-års fødselsdag

-Vi startede i Hune tilbage i 2013, fortæller Ulla Søholt, der har været med siden begyndelsen. 2 år efter flyttede vi i helt nye lokaler på Springvandstorvet 6 og senest i 2021, rykkede vi på den anden side af det lille torv, til nr. 5. – Og her er vi rigtig glade for at være. Her er rum og plads til hele vores sortiment ligesom vi har åbnet Galleri 5, hvor 7 kunstnere denne sæson udstiller malerier og skulpturer, fortæller hun.
Fødselsdagen markeres lørdag d. 1. april, hvor der bydes på vin og kransekage til alle fremmødte.
Frøkner og Fruer har åbent i hele påsken og derefter i weekender og alle helligdage frem til sommeren, hvor forretningen holder åbent alle dage.

Læs om fantastiske oplevelser og events