Nyheder
imported

12. udgave af Futtens kalender med event, musik og menuer

Den populære restaurant er klar med nyheder efter et fantastisk 2021

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

Det er 12. gang, at Restaurant Futten udgiver sin eventkalender med oversigt over alle events, musikalske oplevelser og forskellige menuer for også Salino i 2022, og den otte sider store eventkalender er med tiden blevet så populær, at den nu bliver trykt i ikke mindre end 100.000 eksemplarer.
Heraf bliver 90.000 sendt ud til husstande, mens de 10.000 er reserveret til Futten og Salinos gæster.
– Der bliver taget rigtig godt imod kalenderen. Hvert eneste år i oktober og november kommer folk ind og spørger efter den, fortæller Thomas Othegraven.
– Med kalenderen kan folk se, hvad der sker på Futten og i Salino i den periode, de er i Blokhus, og vi har jo noget forskelligt at tilbyde hver eneste måned, siger han.

Futten

Flere nyheder

Kalenderen giver et fint overblik over de mange oplevelser i Futten og Salino, og også i år er der nyheder på programmet og selvfølgelig gengangere som frokost- og sommerjazz samt markering af Danmarks Befrielse og Mors Dag.
– Blandt nyhederne er vores fiske- og skaldyrsbuffet, Tyrolerfest i august, Amerikanske Uger i uge 7 og 8, siger Thomas Othegraven om kalenderen, som også fortæller om blandt andet januarbøf, nytårsbrunch og champagnesmagning.

Ny rekord

Futten, Salino og Thomas Othegraven kan se tilbage på et fantastisk 2021.
– Det har været det bedste år nogensinde. Det har været vanvittigt godt, lægger han ikke skjul på.
Det har været en stor succes at anlægge den store terrasse med også parasoller i Futtens Gård, hvor der hen over sommeren var både musik og grillbuffet.
– Desuden var folk ikke så meget ude at rejse i 2021, og jeg tror, det bliver det samme i år, siger Thomas Othegraven.

> Den populære eventkalender fra Futten – Udskriv og hæng op!

 

Læs om fantastiske oplevelser og events