Aabybro

15 år med Sko & Sko i Aabybro

Var egentlig på udkig efter en isenkræmmer, men endte med sko og støvler

– Det er 15 år siden, Ole Thomsen åbnede Sko & Sko i Aabybro Centret, og det fejrer forretningen med gode tilbud hele ugen – og nogle af dem fortsætter også i næste uge.

Uddannet uddeler
Egentlig er det et tilfælde, at Ole Thomsen endte med at sælge sko og støvler. Han er uddannet uddeler hos Coop og arbejdede i Kvickly i nonfood-afdelingen med tøj, sko og TV.
Han begyndte så at kigge efter sit eget, og det skulle være en isenkræmmer.
– Men så fik jeg at vide, at der var en skobutik til salg i Vodskov, og så endte jeg med at overtage den. Og det har jeg ikke fortrudt, fortæller Ole Thomsen.
Det er så 25 år siden og 10 år efter kom butikken i Aabybro til, ligeledes med sko til hele familien og servicen i højsædet.
Den gang boede Ole Thomsen og familien i Aabybro, men da børnene var blevet store, flyttede Ole Thomsen og frue på en gård ved Hjallerup i 2011.

Der er sko til hele familien. Foto: Vores Jammerbugt.


Sneakers og sneakers
I skobranchen er moden ved at ensrette meget af fodtøjet, mener Ole Thomsen.
– Det er snart sneakers det hele. Man kan jo gå i sneakers til alt, også kjoler. Så vi sælger ikke så mange høje hæle mere som tidligere, men der findes jo også mange forskellige slags sneakers, siger han.

Kunden er altid i højsædet. Foto: Vores Jammerbugt

Lys fremtid
Hvordan er det så at have skobutik i Aabybro?
– Det er lige som vejret. Det kører op og ned. Lige nu er det ikke så godt, at vi ikke har haft en vinter. Så sælger vi jo ikke så mange støvler. Dog går der nogle flere gummistøvler, fortæller Ole Thomsen.
– Men der bliver jo flere og flere beboere i Aabybro. Så det er godt. Og det kommer til at gå endnu bedre, når det nye Aabybro Center er bygget helt færdig. Vi får mere åbne butikker, siger han.

I etape 3
Ole Thomsen ved dog endnu ikke, hvad der skal ske med hans bygning, da den ligger i etape 3, som endnu ikke er planlagt færdig.
– Men selvfølgelig skal der ske noget med centret. Det har fungeret godt i mange år, men man kan godt udvikle det yderligere.

Læs om fantastiske oplevelser og events